Glumac i jedna od najlepših žena na planeti na pragu pomirenja: Bredli i Irina Šajk ponovo zajedno?

Iako se mnogo nagađalo o razlozima njihovog raskida, oni do danas nisu poznati

  • 0
Bredli Kuper, Irina Šajk Irina Šajk i Bredli Kuper sa ćerkom; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Američki glumac Bredli Kuper (45) i ruska manekenka Irina Šajk (35) su uslikani zajedno u Njujorku, a sve više se šuška o njihovom pomirenju.

Naime, nakon turbulentne dve godine u kojima se spekulisalo zbog čega su Bredli Kuper i Irina Šajk raskinuli, nekadašnji par je ponovo viđen zajedno.

Paparaci su uspeli da fotografišu Bredlija u automobilu sa svojom bivšom devojkom Irinom Šajk, sa kojom ima ćerku Leu De Senu (3).

Izvor blizak bivšem paru je za američki "OK" magazin rekao da se par zbližio tokom pandemije korona virusa i da su se između njih ponovo rodile iskre.

Nagađanja o njihovom pomirenju krenula su još pre nekoliko meseci.

Par je, inače, raskinuo neposredno nakon premijere filma "Zvezda je rođena", a američki mediji tada su tvrdili da je uplovio u vezu sa glavnom glumicom, pop zvezdom Lejdi Gagom, međutim, oboje su negirali te navode.

Izgledali su kao savršen holivudski par, on je bio nominovan za Oskara, a ona je bila Viktorijin anđeo, ali nakon što je prošlo četiri godine od početka veze, par je raskinuo, a javnost još uvek ne zna pravi razlog.

- Teško mi je da pronađem balans između toga što sam samohrana majka i poslovna žena. Verujte mi, postoje dani kada se probudim i pomislim: "Oh, Bože, ne znam šta da radim, raspadam se" - rekla je nedavno Irina, a od tada su sve češće ponovo viđeni zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA