≫ 

Nekad su je šikanirali zbog građe, a bivša Dikapriova devojka danas "žari" u bikiniju

Teško je poverovati da su ovu lepoticu nekada ismevali zbog njenog tela na kom danas zarađuje milione

  • 1
Nina Agdal Nina Agdal; Foto: Instagram/ninaagdal

Manekenka Nina Agdal (28) je zapalila društvene mreže novim fotkama na kojima nosi seksi jednodelni kupaći kostim s visokim prorezima na bokovima, a na novoj objavi je prikupila i veliki broj lajkova.

- Budi flamingo u jatu papiga - napisala je manekenka u opisu fotkografija na kojima izazovno pozira u ružičastom kupaćem kostimu, za koje je skupila više od 30.000 lajkova.

Fotke su snimljene tokom njenog odmora u tropskim krajevima gde je prošlog meseca pobegla sa svojim dečkom Džekom Brinklejem-Kukom, sinom još jednog slavnog supermodela Kristi Brinkli, s kojim je u vezi tri godine.

Manekenka Agdal inače je poreklom iz Danske, a većina ljudi saznala je za nju nakon što je otkriveno da je izlazila s holivudskim lepotanom Leonardom Dikaprijem. Od njega je mlađa 17 godina, a često su raskidali i 2017. godine su se konačno razišli.

Zanimljivo je da su Ninu nekada ismevali zbog njenog tela koje se nije uklapalo u tadašnje manekenske standarde. Naime, u manekenskim krugovima smatrali su da je, verovali ili ne, ona previše bujna za pojam jedne manekenke, pa joj je to stvaralo probleme pri dobijanju angažmana.

Ipak, Nina je uspela da se "probije" i da ostvari uspešnu karijeru na kojoj je zaradila bogatstvo, a procenjeno je da je "teška" oko 12 miliona dolara.

U intervjuima je iskreno govorila o svom telu, pa je jasno naglasila da se dobro oseća u svojoj koži. Zavidnu formu manekenka održava redovnim treninzima i trčanjem.

Nina je sada u srećnoj vezi sa glumcem Džekom Paris Brinkli Kukom (25), a pre toga se zabavljala sa pevačem i glumcem Maksom Džordžom (31).

Video: Viktorijin anđeo bez mane: Brazilska manekenka pokazala zanosno telo na Bahamima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA