Najzgodnija penzionerka na svetu ima savršeno telo, ali je svi kritikuju zbog šljampave odeće

Alesandra važi za nejlepšeg Viktorijinog anđela

  • 1
Alesandra Ambrosio Alesandra Ambrosio; Foto: Tanjug/AP

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Alesandra Ambrosio (39) je iskoristila slobodan dan kako bi posetila prijateljicu na Bel Eru, a tom prilikom je istakla svoju vitku liniju u prvi plan i dokazala zbog čega je nazivaju "najzgodnijom penzionerkom na svetu".

Naime, lepa Brazilka je uslikana dok je izlazila iz svog automobila, a tom prilikom je obukla crnu trenerku i braon majicu u kojoj je istakla ravan stomak.

Ona je obula crne patike sa belim đonom, a u ruci je nosila kafu za poneti, telefon i tašnicu. Na licu je imala braon naočare za sunce, a prednji deo kose je pokupila šnalom.

Lepa Alesandra se nedavno vratila iz Florijanopolisa gde je provela praznike sa porodicom, a tamo je radila na svom tenu i održavala je odličan izgled, pa sada fanovi kažu da i u opuštenoj kombinaciji Alesandra izgleda fantastično.

"Prelepa je i bez šminke", "Savršena i u trenerci", "Za moj ukus je premršava, kao kostur izgleda", "Najlepši Viktorijin anđeo", glasili su komentari fanova.

Njene najnovije fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    27. februar 2021 | 09:06

    Ona vazi za najzgodnijeg andjela? Ne sprdajte se.Ne znam ni kako je upala u andjele sa ovom gradjom.Obicno sve imaju “kilometarske” noge, sto se za nju ne moze reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA