≫ 

Kanje ne želi Kim u blizini dok on provodi vreme sa decom: Evo da li je Kardašijanka pristala na to

Iako su se dogovorili da se razvedu, reper ima zahteve za starletu

  • 1
Kim Kardashian

Kim i Kanje; Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) dogovorila se sa reperom Kanjeom Vestom (43), od kog se razvodi, da neće uticati i sputavati ga u viđanju njihove dece, a reper je imao poseban zahtev za Kardašijanku.

Naime, Vest je zamolio Kim da ne bude prisutna kada je on sa decom, već da tada sa njima može da bude samo dadilja, a Kardašijanka je pristala na njegov zahtev.

- Kim zna da on voli decu, a i oni vole njega. Kanje ih može nazvati na video poziv kad god on to želi - rekao je izvor za strane medije.

Kim je pre više od nedelju dana podnela dokumenta za razvod braka preko svoje advokatice Laure Vaser, ali tačan datum razvoda nije poznat. Navodno ni Kim ni Kanje neće osporiti predbračni ugovor koji su potpisali, te će se sporazumno razvesti.

Kanjeov bipolarni poremećaj i mentalno stanje neće uticati na starateljsvo nad njihovo četvoro dece, ćerki Nort (7) i Čikago (3), te sinova Sejnta (5) i Psalma (1), a Kardašijanka je nevodno već tražila zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad decom.

Iako su odluku doneli zajedno, za dobrobit dvoje porodice, Kanje teško podnosi činjenucu da je razvod neminovan i zbog svega što se dešava je tužan i unemiren. Njegova, uskoro, bivša supruga ne želi da ga odvoji od dece, te mu je i rekla da može da ih viđa kad god poželi.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kajnijev buraz

    27. februar 2021 | 23:13

    Kajni brate ja te podržavam samo napred brat moj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA