Dogovorili se oko podele imovine i zajedničkog starateljstva, a ovo je presudilo braku Kim i Kanjea

Starleta i reper se oko svega dogovaraju i žele što pre da okončaju svoj brak

  • 2
Kim Kardashian, Kim Kardašijan, Kanye West, Kanje Vest

Foto: Tanjug/AP

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) navela je "nepomirljive razlike"  kao razlog razvoda od repepera Kanjea Vesta (43), a tražila je i da se pravno ukine bilo kakva supružnička podrška, sa njene ili Kanjeove strane.

Kim je pre više od nedelju dana podnela dokumenta za razvod braka preko svoje advokatice Laure Vaser, ali tačan datum razvoda nije poznat. Navodno ni Kim ni Kanje neće osporiti predbračni ugovor koji su potpisali, te će svako od njih zadržati svoje bogatstvo u celosti.

Takođe, Kardašijanka je tražila zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad decom, ćerkama Nort (7) i Čikago (3), te sinovima Sejnta (5) i Psalma (1), a Kanjeov bipolarni poremećaj i mentalno stanje neće uticati na odluku o starateljstvu.

Vest je zamolio Kim, koja je obećala da ga neće sprečavati u viđanju dece, da ne bude prisutna kada je on sa njihovim naslednicima, već da tada sa njima može da bude samo dadilja, a Kardašijanka je pristala na njegov zahtev.

Kim zna da on voli decu, a i oni vole njega. Kanje ih može nazvati na video poziv kad god on to želi - rekao je izvor za strane medije.

Iako su odluku doneli zajedno, za dobrobit dvoje porodice, Kanje teško podnosi činjenucu da je razvod neminovan i zbog svega što se dešava je tužan i unemiren. Njegova, uskoro, bivša supruga ne želi da ga odvoji od dece, te mu je i rekla da može da ih viđa kad god poželi.

Podsetimo, cela priča oko razvoda slavnog para krenula je nakon Kanjeovog ispada u kojem je u javnom nastupu otkrio da je Kim htela da abortira jedno njihovo dete. Potom su otputovali na odmor i pokušali da spase brak, ali nije više išlo.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA