≫ 

Kimina advokatica je "kraljica razvoda": "Znam tajnu savršenog razvoda, ali ne kako ostati u braku"

Lura sve planira do detalja, a a brakorazvodne parnice doživljava kao finansijske transakcije

  • 0
Lara, Kanje, Kim Foto: Profimedia/Vasquez-Max Lopes/BACKGRID/Backgrid USA , Tanjug/AP

Mnoge poznate zvezde u Holivudu tokom razvoda zastupala je advokatica Laura Vaser, a za "kraljicu razvoda" važi zbog stručnosti u oblasti pregovora oko predbračnih ugovora, dogovora što kome pripada nakon razvoda, uključujući i starateljstvo nad decom.

Laura zastupa Kim Kardašijan, a neki od njenih klijenata bili su i Anđelina Džoli, Britini Spirs, Dženifer Garner, Džoni Dep, Gven Stefani, Melani Grifit kao i mnogi drugi. Ona je poznata po tome da ne odustaje od svojih zahteva kada govori u ime svog klijnta, a brakorazvodne parnice doživljava kao finansijske transakcije.

- Ja znam tajnu savršenog razvoda, ali nemam pojma kako ostati u braku - rekla je Laura 2013. godine i tada istakla da nema nameru da se više udaje.

Sat vremena njenog savetovanja košta 850 dolara, obavezno traži unapred 25.000 dolara i ne zastupa klijente koji imaju manje od deset miliona dolara na računu. Lauru najčešće zastupa ljude koji žele zadrže svoje novac, jer većina njih pre braka ne potpiše predbračni ugovor.

- U Kaliforniji možete samo sediti na kauču i gledati televiziju dok vam se suprug ubija od posla i ipak ćete nakon razvoda dobiti pola od svega što imate zajedno. Ljubav, poštovanje, vernost... Sve su to lepe stvari, ali u državi Kaliforniji, od trenutka kada stupite u brak, svaki dolar koji zaradite, svaka slika koju ste naslikali i svaka stranica knjige koju ste napisali - pola od svega toga vlasništvo je vašeg bračnog partnera - rekla je Vaser.

Laura brakorazvodne parnice slavih parova zakazuje otprilike u isto vreme, a to je njena taktika da mnoge stvari prođu neopaženo u javnosti.

- To otvoreno govorim klijentima. Čujte, imam još jedan slučaj koji ću voditi, pričekajte malo pa idite u isto vreme kao i drugi par - ispričala je ona ranije za Bloomberg, a otkrila je i zašto su razvodi u jesen česta pojava.

- To je period kada prođu svi filmski festivali i nagrade i kreće sezona razvoda. Niko ne želi po crvenom tepihu  da hoda sam - rekla je advokatica.

Laura za većinu svojih klijenata, pre odlaska na sud, unajmlje "privatne sudije", i u svojoj kancelariji organizuje sudske parnice kako bi njen klijent zno šta ga čeka.

Melani Grifit, koju je Laura zastupala tokom razvoda od Antonija Banderasa, pričala je o svom iskustvu za poznatom advokaticom.

- Laura i ja smo na mom razvodu radile godinu i po dana i u tih godinu i po dana nijedan medij nije ništa posumnjao. Tek nakon godinu i po dana je TMZ prvi objavio da se Antonio i ja razvodimo. Međutim, do tada smo se Antonio i ja već dogovorili oko nekih privatnih stvari, tako da nisu završile u brakorazvodnim papirima i niko za njih nikad i neće saznati. To je Laura Vaser - ispričala je Melani.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA