≫ 

Na dodeli Zlatnog globusa blistale: Glumice u šestoj deceniji pokazale kako se hoda crvenim tepihom

Slavne glumice u 6. deceniji života izdominirale na crvenom tepihu

  • 0
Ketrin Zita Džons, Džejmi Li Kertis, Selma Hajek

Ketrin Zita Džons, Džejmi Li Kertis i Sejma Hajek; Foto: Profimedia

Prestižna Dodela Zlatnih globusa održala se sinoć u hotelu "Beverly Hilton", a na 78. dodeli nagrada zbog epidemiološke situacije nije bilo publike.

Naime, čuveni glumci i bračni par Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas dobili su čast da dodele jednu od najprestižnijih nagrada - za najbolji dramski film, koja je na kraju pripala filmu "Nomadland" rediteljke Kloi Džao.

Lepa 51-godišnja Velšanka svojim izgledom je bacila u drugi plan svog 76-godišnjeg supruga Majkla. Ketrin je zablistala u dugačkoj crnoj haljini modne kuće "Dolce & Gabbana" s veoma visokim šlicem.

Mnoge je odmah podsetila na izdanje Anđeline Džoli sa dodele Oskara 2012. godine. Anđelina je na toj dodeli nosila vrlo jednostavnu baršunastu crnu haljinu modne kuće "Versace", ali glavni adut haljine bio je visoki šlic i njena noga koja je odmah postala viralni hit.

"Lepa je, ali i dalje samo kopija Anđelinine haljine", glasi jedan od komentara na Instagramu.

Nominovani su većinom bili u svojim domovima, a crvenim tepihom i pozornicom prošetale su voditeljke Tina Fej i Ejmi Poehler.

Među glumcima koji su prisustvovali dodelili nagrade bila je i glumica Selma Hajek (54).

Slavna 54-godišnjakinja je za dodelu nagrada obukla predivnu haljinu modne kuće Aleksander Mekkvin u jarkoj crvenoj nijansi. Vatrenu haljinu upotpunila je nakitom cenjene američke kompanije "Harry Winston".

- Predivna, "gori" u 55. godini života - glasio je komentar na Tviteru.

Glumica Džejmi Li Kertis je takođe izdominirala u jarko žutoj haljini sa dubokim dekolteom, a fotografije slavnih glumica možete pogledati u našoj galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA