Lepa supruga Vensana Kasela pokušala da surfuje: Niko nije gledao njeno umeće, ali zato bikini...

Slavni par je uslikan na plaži u Rio De Žaneiru, a tom prilikom su oboje pokušavali da veslaju na dasci za surf, što je novi fitnes trend

  • 1
Tina Kunaki, Vensan Kasel Tina i Vensan; Foto: Tanjug/AP

Atraktivna manekenka Tina Kunaki (23) privlači pažnju gde god da se pojavi, a javnosti je posebno postala zanimljiva kada se udala za 31 godinu starijeg glumca Vensana Kasela (54).

Naime, Vensan i Tina suse venčali u Bidartu na jugozapadu Francuske u avgustu 2018. godine, a sada žive u Brazilu gde su proveli i karantin za vreme pandemije korona virusa.

Oni su sada uslikani na plaži u Rio De Žaneiru, a tom prilikom su oboje pokušavali da veslaju na dasci za surf, što je novi fitnes trend. 

Tina je uslikana od strane paparaca dok je pokušavala da vesla u minijaturnom bikiniju i tangama, a fotke njenog zategnutog tela u nezgodnim pozama obišle su svet.

Pogled s nje nije skidao ni njen muž Vensan, koji se kasnije svojoj lepoj supruzi pridružio u veslanju na dasci.

Inače, par je u srećnom braku već tri godine i imaju jednogodišnju ćerku Amazon. Vensan je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine, a uprkos zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, par na novim fotografijama izgleda zaljubljenije nego ikad.

Pre Tine, Vensan je bio u braku sa najlepšom ženom na svetu Monikom Beluči, s kojom je bio u braku od 1999. do 2013. godine i s kojom ima dve ćerke Devu i Leoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA