"Šta je to, fleke?": Irina Šajk stigla na nedelju mode, svi su gledali u njene providne pantalone

"Provide joj se pantalone, vreme je da ih menja", "Ne mogu da verujem da je dopustila ovakav promašaj", glasili su komentari fanova nakon što je Irina Šajk prošetala u starim pantalonama

  • 1
Irina Šajk Irina Šajk; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ruska manekenka Irina Šajk (35) je uslikana u Italiji gde je nedavno stigla sa sestrama Điđi i Belom Hadid uoči nedelje mode u Milanu, a tom prilikom je pokazala nešto veoma čudno na svojoj zadnjici.

Naime, Irina je prošetala u crnim pantalonama, plavoj bluzici i crnim čizmama, dok je u ruci nosila svetloplavu "Versaće" tašnicu, a kada je ulazila u kombi, okrenula se i videlo se da ima nekoliko beličastih krugova na zadnjici.

Čini se da su se Irinine pantalone istanjile od čestog nošenja, pa su se zbog toga i providele. Dok je ulazila u vozilo videlo se da nosi svetloplave tange, koje je očigledno uparila sa ostatkom odevne kombinacije.

Ona je na licu nosila crnu zaštitnu masku, a na očima crne naočare za sunce, dok je kasnije stavila "Versaće" kačket na glavu.

Iako se veoma jednostavno obukla, Irina je izgledala savršeno i istakla je svoju fantastičnu liniju tela. U kosi je imala dve šnalice, a u ruci mobilni telefon.

"Hahah kakve su joj ovo fleke pozadi?", "Šta je to, fleke?", "Provide joj se pantalone, vreme je da ih menja", "Možda su se istanjile od sedenja u avionu", "Ne mogu da verujem da je dopustila ovakav promašaj", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija koje možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA