≫ 

Kada Riri obuče cvetni bikini, lajkovi se broje u milionima: Ruka na nezgodnom mestu para oči

- Savage X Fenty prolećna kolekcija je lansirana - napisala je Rijana u opisu objave na kojoj pozira u provokativnom izdanju

  • 1
Rihanna, Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Rijana (33) ostvarila je snove mnogim muškarcima i svoje zanosno telo pokazala u provokativnom donjem vešu, a zbog vrelih kadrova mnogima "padaju" vilice.

Naime, slavna pevačica je pozirala u svom "Savage X Fenty" donjem vešu sa cvetnim dezenom i tom prilikom istakla svoju zanosnu figuru, a njena linija odnedavno vredi milijardu dolara.

Rijana na novoj fotografiji leži na ležaljci, koja se nalazi u cveću, a tom prilikom je u prvi plan istakla ravan stomak, bujne grudi, zategnute noge i butine.

Ona je za potrebe novog fotografisanja skratila šiške i kosu ofarbala u tamno braon boju. Lepa pevačica je svojim zanosnim telom "zapalila" društvene mreže, a sada je i više nego očiledno da je skinula višak kilograma koje je dobila tokom izolacije.

- Savage X Fenty prolećna kolekcija je lansirana - najavila je Rijana, iako je kolekcija, sudeći po komentarima, pun pogoda, očigledno je da je za 4,5 miliona lajkova na objavi zaslužna pevačica i njeno telo.

Rijanu inače na društvenoj mreži Instagram prati 92,3 miliona pratilaca, a ona ne prestaje da ih iznenađuje fotografijama i video snimcima u kupaćim kostimima i donjem vešu.

Inače, proslavljen raznim veličinama i dobrim marketingom, "Savage X Fenty" je prošle godine zabeležio rast prihoda od više od 200% i "povećao svoju aktivnu bazu VIP članova za više od 150%", a sada pevačica nastavlja da reklamira donji veš sa svojim potpisom.

Procena vrednosti "Savage X Fenty" skoro se čini "malom" u poređenju sa ocenom Rijannog brenda "Fenty Beauty", koji je pokrenut 2017. godine i brzo poremetio tržište šminke svojim raznovrsnim ponudama nijansi pudera.

Prema "Forbsu", ova kompanija ostvarila je 558 miliona dolara u prvoj godini rada - i od Rijane napravila najbogatiju muzičarku na svetu. Godine 2019. "Fenty Beauty" je procenjen na više od 3 milijarde dolara.

Video: Ove Rijanine snimke muškarci gledaju iznova i iznova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA