≫ 

Hejli emotivnom porukom Džastinu čestitala rođendan - Biberovi fanovi u transu zbog fotografije

Biber danas, 1. marta, slavi 27, rođendan

  • 1
Džastin Biber Justin Bieber Hejli Hailey Foto: ImagePressAgency/Face to Face/Profimedia

Popularni pevač Džastin Biber danas, 1. marta, slavi 27. rođendan, a njegova supruga, manekenka Hejli Biber uputila mu je emotivnu čestitku, ali su zbog njene naredne objave Biberovi fanovi u transu.

Naime, Hejli je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa Biberom uz koje mu je uputila reči koje su raznežile sve, pa i samog pevača.

- Još jedna godina oko sunca sa tobom, još jedna godina kako te volim, rastem sa tobom i smejem se sa tobom. Srećan 27. rođendan, ti si moj omiljeni čovek i zahvalna sam što sam pored tebe - napisala je Hejli, a Džastin joj je u komentaru napisao da je voli.

Međutim, Džastinovi fanovi su u transu zbog storija pevačeve supruge koja je pored njihovih zajedničkih fotografija objavila i kadrove svog supruga dok u naručju drži bebu i hrani je.

Inače, pevač je u naručju držao dete Hejline sestre, ali su fanovi odmah pecnuli pevača i manekenku da su spremni za bebu.

"Lepo mu stoji beba", "Da li se to priprema da postane otac?", "Džastine, Hejli, vreme je za bebu ", "Presladak je sa bebom", "Džastine, sledeće godine za rođendan, svoju bebu da hraniš", neki su od komentara ispod Hejline objave.

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    2. mart 2021 | 08:31

    Džastin u poslednje vreme izgoeda kao da se raspada od heroina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA