≫ 

Šetač pasa Lejdi Gage o stravičnoj pucnjavi: "Kada je potekla krv, anđeo je legao pored mene..."

- Pre 4 dana, kada je automobil otišao i kada je krv pojurila iz moje rane nakon što sam upucan, anđeo je prišao i legao pored mene - rekao je Rajan Fišer

  • 0
Lady Gaga,Lejdi Gaga Lejdi Gaga; Foto: Tanjug/AP

Šetač pasa pevačice Lejdi Gage (34), Rajan Fišer je upucan u grudi pošle nedelje od strane dva muškarca koja su tada ukrala 2 od 3 pevačicina francuska buldoga, a sada se prvi put oglasio nakon pucnjave. 

Naime, Rajan Fišer je nedavno šetao Lejdi Gagine voljene pse koji se zovu Koi, Mis Azija i Gustavo, u zapadnom delu Holivuda kada je upucan ispred jedne kuće u Sijera Bonita aveniji.

Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekli su Fišera svesnog, ali u teškom stanju. On je veoma teško disao i hitno je prebačen u bolnicu, no on se sada polako oporavlja i prvi put se oglasio na Instagramu samo par dana nakon što je upucan.

- Pre 4 dana, kada je automobil otišao i kada je krv pojurila iz moje rane nakon što sam upucan, anđeo je prišao i legao pored mene. Moji panični krikovi su se smirili kada sam je video, iako sam primetio da je krv koja se nalazi na njenom sićušnom telu ustvari moja - započeo je Rajan.

- Privezao sam Aziju najbolje što sam mogao, zahvalio sam joj se na svim neverovatnim avanturama u kojima smo bili zajedno, izvinio se što ne mogu da odbranim njenu braću, a zatim rešio da ću da pokušam da ih spasim ... i sebe - dodao je Fišer.

- Još uvek se oporavljam od bliskog susreta sa smrću i čuvam se od rastuće medijske priče. Kasnije ću pisati i reći više, ali zahvalnost za svu ljubav koju osećam sa svih strana planete je neizmerna i intenzivna. Osetio sam vašu isceliteljsku podršku! Hvala vam. Ponizan sam i zahvalan što su pažnja i usredsređenost policije bili dovoljni da se Koji i Gustav vrate na sigurno, i znam da su posvećeni da dovedu ove zločince i ubice u pokušaju pred lice pravde. Cenim sve što radite - dodao je Fišer, a zatim se obratio Lejdi Gagi.

- Tvoje bebe su vraćene i porodica je cela... uspeli smo! Tokom cele ove krize pokazala si mi toliko podrške, i meni i mojoj porodici. Ali tvoja podrška kao prijatelja, uprkos tvom traumatičnom gubitku dece, bila je nepokolebljiva. Volim te i hvala ti - zaključio je on.

Video: Isplivao jeziv snimak ranjavanja Gaginog šetača pasa: Čovek zapomagao Pomozite, iskrvariću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA