≫ 

Bezobraznim kupaćim kostimima skreće pažnju sa dva žestoka skandala o kojima je svet brujao danima

"Prezgodna", "Vau kakve grudi", "I nije nešto", "Ne znam zašto pišete da ima obline kada je mršava", glasili su komentari obožavatelja nakon novih slika Rite Ore sa plaže

  • 4
Rita Ora

Rita Ora; Foto: Shutterstock

Britanska pevačica poreklom iz Londona Rita Ora (30) je uslikana na plaži u Sidneju prvi put nakon 14-dnevnog karantina u kom je morala da bude nakon što je u Australiju doputovala iz Velike Britanije.

Atraktivna 30-godišnjakinja se pobrinula da njen izlazak iz karantina ne prođe nezapaženo, pa je u minijaturnom kupaćem kostimu istakla sve svoje obline.

Prvo je plažom prošetala u zlatnom bikiniju, a zatim se presvukla u jednodelni roze kupaći koji više otkriva nego što prekriva. Bradavice su joj se nazirale ispod kupaćeg, a istakla je i uzak struk, kao i poveću guzu.

Njene golišave fotke s plaže brzo su obišle svet, a zbog pogleda na njeno telo mnogi su zaboravili na skandal kojim je pred kraj prošle godine razbesnela javnost.

"Prezgodna", "Vau kakve grudi", "I nije nešto", "Ne znam zašto pišete da ima obline kada je mršava", glasili su komentari obožavatelja i može se videti da imaju podeljeno mišljenje oko njenog izgleda.

Inače, Rita je usred pandemije korona virusa organizovala rođendansku žurku u jednom restoranu u Londonu, a vlasniku restorana je navodno ponudila 5000 funti kako bi prekršio zaštitne mere koje su propisane. Na žurki je bilo 30-ak gostiju, među kojima je bila i manekenka Kara Delevinj.

Zbog svega što se dogodilo Rita neće dobiti novi angažman u novoj sezoni šoua "The Masked Singer".

Podsetimo, Rita je bila jedna od članica žirija u spomenutoj emisiji, ali navodno producentska kuća ne želi da nastavi saradnju s njom jer je prekršila epidemiološke mere, i to dva puta.

Prvo je otputovala u Egipat gde je imala nastup u jednom hotelu s pet zvezdica, a nakon povratka u Veliku Britaniju, umesto da bude u izolaciji, pevačica je priredila tajnu rođendansku žurku, pa su komšije pozvale policiju. 

- Gledaoci su nedeljama gledali Ritu subotom uveče, ali šou "The Masked Singer" snimljen je pre njenog rođendana - rekao je izvor iz producentske kuće za strane medije.

- Toliko truda se ulaže da svi koji učestvuju u šouu budu sigurni i mnogi su se osećali iznevereno zbog načina na koji se Rita ponašala. Nije sebi učinila uslugu - dodao je izvor.

Međutim, izvor blizak Riti tvrdi da je razlog zbog kog se Rita neće pojaviti u novoj sezoni šoua jeste taj što je prihvatila drugi angažman.

- Opšte je poznato da je ona u Australiji i da će snimati "The Voice" sledećih nekoliko meseci - rekao je izvor blizak pevačici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    2. mart 2021 | 13:50

    Rita Ora je projekat Albanske mafije koja kroz svoju popularnost promoviše Albansku ideju u svetu. Zašto Telegraf podržava tu kampanju?

  • Jel

    2. mart 2021 | 12:16

    Zasto bezobrazni bas su lepi ilepo joj stoje

  • xxx

    2. mart 2021 | 15:55

    Muka obicna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA