Godine su stigle i jednog od najvećih šarmera Holivuda

Slavni glumac je uslikan u opuštenom, sportskom izdanju, a sada mu se, u 8. deceniji života, zaista vide znaci starenja

  • 5
Harrison Ford, Harison Ford Harison Ford; Foto: Tanjug/AP

Slavni američki glumac Harison Ford (78) je uslikan u Brentvudu u Kaliforniji u opuštenom, sportskom izdanju, a tom prilikom se videlo da mu se prvi put u 8. deceniji života primećuju znaci starenja.

Čuveni glumac je uslikan dok je išao po kafu u svom "Tesla" električnom automobilu, a tom prilikom je nosio crni šorts, sivu majicu i crnu jankicu, dok je na nogama imao bele čarape i patike. Slavni Ford je nosio naočare za vid, a prvi put su primetni glumčevi tragovi starenja.

Naime, Harison je skroz osedeo, a njegova koža na licu, vratu i nogama je znatno opuštenija nego ranije.

Poznato je da se glumac često bavi raznim sportovima, a najčešće igra tenis, koji nije zapostavio ni za vreme pandemije korona virusa. Jednom prilikom je rekao da se ne plaši smrti, a bio je jako tužan kada mu je nedavno umro dragi kolega.

Podsetimo, Ford je nedavno odao čast preminulom kolegi Šonu Koneriju, koga je nazvao "dragim prijateljem" i dodao da se nada da ako je "Koneri u raju, da sada igra golf".

- Bio mi je otac, ne u realnom životu, ali u trećem delu filma o Indijani Džons. Gospode, koliko nam je bilo zabavno. Ako je Šon sad u raju, nadam se da tamo imaju golf terene. Počivaj u miru, dragi prijatelju - rekao je Ford u intervjuu za Varajeti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA