≫ 

Demi Mur ponovo jedva prepoznatljiva: Izazvala bes fanova

- Prolećno čišćenje ormara ili šansa da se igram presvlačenja? - napisala je Demi Mur pored fotografije na kojoj pozira sa "ispeglanim licem"

  • 1
Demi Mur Demi Mur; Foto: Profimedia

Američka glumica Demi Mur (58) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj je "ispeglala" sve bore na licu, pa je svojim potezom veoma iznenadila svoje pratioce.

Naime, Demi je objavila fotografiju na kojoj sedi ispred svog ormara, a zatim je napisala:

- Prolećno čišćenje ormara ili šansa da se igram presvlačenja? - napisala je Demi u opisu objave, a zatim je usledio odgovor.

- Znajući tebe, mislim da je oboje - napisala je verna obožavateljka.

Na objavi je prikupila 67,5 hiljada lajkova i niz komentara u kojima fanovi izražavaju čuđenje zbog veoma izrazite upotrebe Fotošopa.

"Mislim da ti treba godinu dana da se tvoje lice smiri posle zatezanja", "Šta je uradila sa licem? Njena usta su totalno drugačija", "Šteta, bila je prelepa žena", "Ljudi, ovo je samo Fotošop", glasili su komentari na Instagramu.

Podsetimo, Demi je nedavno bila jedan od modela na "Fendi" reviji u Parizu, a fanovi kažu da je tom prilikom izgledala zaista neprepoznatljivo.

Nakon revije se više govorilo o njenom licu nego o njenom manekenskom umeću, jer mnogi uopšte niksu prepoznali o kome se radi, pa su odmah krenula šuškanja da se lepa glumica podvrgla plastičnim operacijama.

Njene jagodice na licu izgledale su potpuno drugačije, a mnogi kažu da ne veruju da je to rezultat loše šminke, već upravo plastične operacije. Takođe, njena brada je delovala znatno veće i šire nego inače.

Demine nove fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gago

    3. mart 2021 | 06:44

    Лепа жена,по мом укусу ма шта други мислили!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA