≫ 

Slavne sestre "teške" više od 50 miliona dolara uslikane u Italiji u potpuno blesavom izdanju

Slavne sestre su uslikane u jednom poznatom restoranu u Italiji u veoma neobičnom izdanju, a trudile su se da ih prisutni ne prepoznaju

  • 1
NYFW Spring/Summer 2020 - Tommy Hilfiger Bela i Điđi Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američke manekenke Bela (24) i Điđi Hadid (25) su uslikane na večeri posle "Versaće" revije na nedelji mode u Milanu, a tom prilikom su obe bile u opuštenom izdanju.

Naime, slavne sestre su uslikane u jednom poznatom restoranu u veoma neobičnom izdanju, a trudile su se da ih prisutni ne prepoznaju.

Điđi je tom prilikom nosila crni sako, sive farmerke i šarenu kapu na glavi, dok je Bela takođe nosila crni sako, a oko glave je vezala crnu maramu.

Bela je imala ružičastu senku na očima, pa su sestre Hadid najverovatnije odmah posle posla otišle na večeru i da se opuste posle napornog radnog dana.

"Koliko su blesavo obučene, prelepe su", napisala im je jedna obožavateljka.

Inače, Lepa Bela je nedavno objavila naslovnicu "Voga" na kojoj je njena sestra Điđi, uz brojne komplimente i oduševljenje time kako izgleda.

- Toliko sam ponosna na tebe, Jelena! Taj sjaj posle trudnoće... Zadivljuješ me svakog dana! Naterala si me na suze... Davanje lica, kose, tela... Ali, najvažnije od svega je davanje dobrote, poštovanja, integriteta i majčinstva! Najbolja mama. Najbolja devojka. Volim te, sestro, moja lična Superženo! - poručila je Bela na Instagramu.

Inače, puno ime Điđi Hadid jeste Jelena Noura Hadid, dok je Belino - Izabela Kair Hadid.

Jelena je žensko ime grčkog porekla (od Helena). Potiče od grčkih reči "Elene", "Helene", izvorno "hele" u značenju "sjajna, blistava".

Video: Uspavana lepotice bez trunke šminke na sebi: Kako Bela Hadid zapravo izgleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA