Ona je san miliona muškaraca, a ženama može da bude uzor kada je reč o vrhunskom oblačenju

- Ova žena ne greši u oblačenju - glasio je komentar jedne obožavateljke nakon što je Džesika Alba u veoma stilizovanom izdanju prošetala ulicama Los Anđelesa

  • 2
Džesika Alba Džesika Alba; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Džesika Alba (39) je uslikana na ulicama Los Anđelesa u odevnoj kombinaciji, koju mnoge žene komentarišu kao savršenu.

Naime, slavna lepotica je prošetala u širokim farmerkama, crnoj majici i kariranom sakou i svojim stilom odevanja izazvala brojne pozitivne reakcije.

- Ova žena ne greši u oblačenju - glasio je komentar jedne obožavateljke.

Alba je ovom prilikom obula crne ravne cipele, dok je u ruci nosila ogromnu crnu tašnu. Na licu je nosila crnu zaštitnu masku kako bi se sačuvala od korona virusa i naočare za sunce, dok je u ruci nosila kafu za poneti.

Inače, glumičini fanovi su veoma šokirani koliko Džesikina ćerka Honor liči na majku. Poznata glumica je nedavno objavila video snimak na "Tik Tok" platformi u kom pleše sa ćerkom, a svi su mislili da su u pitanju sestre bliznakinje.

Džesika, koja sa suprugom Kešom Vorenom ima troje dece, najviše vremena provodi sa svojom najstarijom mezimicom. Ona je prava srećna mama - sa 39 godina ima troje dece, a njena najstarija ćerka Honor je već odrasla devojka.

Džesika je u septembru objavila da Honor sa 12 godina iste visine kao mama Džesika, a možda je čak i par centimetara viša. Njih dve imaju istu građu tela, boju kose i očiju, pa fanovi kažu da ih ne razlikuju.

Najnovije Albine fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    3. mart 2021 | 19:31

    Ona treba da bude uzor mnogim zenama, ne samo za oblacenje, vec za sve.

  • Mad Max

    3. mart 2021 | 19:35

    Ovakve cipele nose zaposleni u komunalnom Valjevu. Ocigledno prate modne trendove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA