≫ 

Boldvin pobesneo zbog pitanja kako je dvoje dece dobio u razmaku od 5 meseci, pa žestoko odgovorio

Gumac je dobio sedmo dete, ćerkicu, a samo pet meseci pre toga dobio je sina

  • 4
Hilaria Baldwin, Alec Baldwin, Alek Boldvin Foto: Tanjug/AP

Poznati američki glumac Alek Boldvin (62) i njegova supruga Hilarija (36) su u septembru 2020. godine dobili sina Eduarda, a sada, samo pet i po meseci kasnije dobili su ćerku Lusiju.

- Tako smo zaljubljeni u našu čerku Lusiju. Baš kao i tvoja braća i sestre, ti si ostvarenje našeg sna - napisala je Hilarija u opisu fotografije bebe, a mnogi nagađaju da su dete dobili preko sutrogat majke, dok neki misle da su je usvojili.

Kako nisu pričali da očekuju prinovu, sve je iznanadila vest, pa je jedan obožavatelj detaljno komentarisao situciju i tražio objašnjenje od glumca kog je svojim postupkom razbesneo.

- Ko je majka? Hilaria nije bila trudna. Rodila je pre šest meseci. Ako ste dobili dete preko surogat majke, jednostavno to recite. Ako je dete usvojeno, recite to. Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestane stalno objavljivati fotografije svoje dece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu dece u privatnosti! - napisao je jedan obožavatelj.

- Je*eno začepi i gledaj svoja posla - odgovorio mu je, očigledno besan glumac.

Inače, kada je Alek gostovao u emisiji kod Elen Dedženeris rekao je da je odustao od pokušaja da dobije devojčicu, kako bi njihova starija ćerka Karmen dobila dugo željenu mlađu sestru. On se tada našalio se da je njegova žena "kolekcionar beba" i da ih "sakuplja".

Neću se truditi, ne, završio sam s pokušajima. Ili će ostati ovako ili će se moja supruga ponovo udati, za tipa koji proizvodi devojčice - našalio se Alek tada u emisiji.

- Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki sakupljaju automobile, neki sakupljaju satove, umetnine. Moja supruga sakuplja bebe. Voli bebe. Kada beba napuni tri godine i prestane da bude "automat za radost" kao što je bila, pogledamo se i kažemo: "Vreme je da imamo još jednu" - rekao je Alek tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    4. mart 2021 | 08:49

    Propao skroz

  • JA

    4. mart 2021 | 12:45

    Dobro im je i napisao taj fan...ono, kad vec kace slike tolike dece, a zna se da je razmak bio samo pet meseci, onda lepo i neka kazu istinu, kad vec hoce da svi sve znaju, neka se zna do kraja, a ne da se onda besnira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA