Moćnog Korleonea su baš stigle godine: Al Paćino na ulicama Beverli Hilsa jedva prepoznatljiv

80-godišnji legendarni holivudski glumac uslikan u jednom od retkih pojavljivanja u javnosti

  • 2
Al Paćino Al Paćino / Foto: Tanjug/AP

Legendarni holivudski glumac Al Paćino (80) je uslikan u retkom izlasku u javnost kada se nedavno prijavio u hotel "Hilton" na Beverli Hilsu.

Naime, slavni glumac je uslikan prvi put nakon što je zaspao tokom "Zoom" prenosa dodele Zlatnih globusa, a taj video je postao viral.

Glumac je sada uslikan u crnoj majici, teget pantalonama i crnom duksu, a obuo je crne patike. U ruci je nosio mobilni telefon i prenosivi punač, a kada je seo u automobil stavio je braon vintidž naočare na lice.

Paćino je u poslednje vreme dosta osedeo, ali iako ima 80 godina veoma je aktivan na filmskim događajima. Prošle godine je bivša devojka slavnog glumca, koja je 39 godina mlađa od njega, otkrila zbog čega je njihova veza bila osuđena na propast.

Posle skoro dve godine zabavljanja izraelska glumica Mejtal Dohan (41) rekla je za jedan lokalni magazin da je raskinula sa čuvenim glumcem zbog prevelike razlike u godinama.

- Teško je biti sa tako starim čovekom, pa makar on bio i Al Paćino - rekla je glumica za izraelaski "La Isha" magazin.

- Razlika u godinama je prevelika. Trudila sam se da to zanemarim, ali, da budem iskrena, on je sada jedan starac. I uz svu moju ljubav, to nije opstalo - dodala je ona.

Dohan je takođe ispričala kako joj Paćino nije kupovao mnogo poklona.

- Kupovao mi je samo cveće. Kako da pristojno kažem da on ne voli da troši novac? - rekla je tada Mejtal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miril

    4. mart 2021 | 13:20

    Ako ga je volela, dovoljno je bilo i cvece, a ako nije.... , e onda je trebao da joj kupuje i skupe poklone. Onda bi ga sigurno mnogo volela.

  • Ivana

    4. mart 2021 | 15:35

    BAŠ DOBRO IZGLEDA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA