Od smele plavuše do moćne brinete: Lejdi Gaga skroz promenila stil, fanovi se mole da tako i ostane

Lejdi Gaga je dama od stila, a to je ponovo dokazala prilikom izlaska iz jednog hotela u Italiji

  • 0
Lady Gaga Lejdi

Lejdi Gaga; Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Američka pevačica poreklom iz Italije Lejdi Gaga (34) je uslikana na ulicama Rima u veoma stilizovanom izdanju, a svi se pitaju ko je njen novi stilista, pošto se od inauguracije predsednika Džoa Bajdena oblači savršeno, kažu fanovi.

Naime, Lejdi Gaga je uslikana dok je izlazila iz jednog hotela u Italiji i ulazila u automobil, okružena telohraniteljima, a tom prilikom je izgledala veoma ženstveno.

Gaga je nedavno promenila boju kose i ofarbala se u braon, a ovom prilikom je obukla bež kaput sa otvorenim rukavima i braon visoke štikle sa platformom. U ruci je nosila ogromnu tašnu, dok je ceo izgled upotpunila belim rukavicama koje je uparila sa belom zaštitnom maskom na licu.

"Molimo se da zadrži ovaj stil, hahaha", "Gaga, bilo je i vreme da nešto promeniš", "Volimo te šta god obučeš, ali ovo nam se više sviđa (smeh)", neki su od komentara fanova.

Gaga je kosu podigla u punđu, a ovo je prvi put da je viđena u javnosti nakon što je njen šetač pasa Rajan Fišer prošle nedelje upucan u grudi i nakon što su joj dva razbojnika otela dva od tri buldoga sa kojima živi.

Njeni voljeni psi Koi i Gustavo su joj vraćeni, dok se Fišer oporavlja u bolnici. Treći pas Mis Azija je uspela da pobegne od razbojnika i ležala je u lokvi krvi pored Fišera, sve dok nije stigla pomoć i policija.

- Pre 4 dana, kada je automobil otišao i kada je krv pojurila iz moje rane nakon što sam upucan, anđeo je prišao i legao pored mene. Moji panični krikovi su se smirili kada sam je video, iako sam primetio da je krv koja se nalazi na njenom sićušnom telu ustvari moja - napisao je Rajan na Instagramu pre nekoliko dana.

- Privezao sam Aziju najbolje što sam mogao, zahvalio sam joj se na svim neverovatnim avanturama u kojima smo bili zajedno, izvinio se što ne mogu da odbranim njenu braću, a zatim rešio da ću da pokušam da ih spasim ... i sebe - dodao je Fišer, a zatim se obratio Lejdi Gagi.

- Tvoje bebe su vraćene i porodica je cela... uspeli smo! Tokom cele ove krize pokazala si mi toliko podrške, i meni i mojoj porodici. Ali tvoja podrška kao prijatelja, uprkos tvom traumatičnom gubitku dece, bila je nepokolebljiva. Volim te i hvala ti - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA