Zavirite u novu vilu Metjua Mekonahija za koju je iskeširao 7,8 miliona dolara: Pogled je nestvaran

Slavni glumac uživaće u čarobnom ambijentu

  • 0
Metju Mekonahi Matthew McConaughey

Metju Mekonahi; Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Američki glumac Metju Mekonahi (51) je upravo kupio kuću za odmor na Havajima za 7,85 miliona dolara.

Prema popisu, rezidencija "The Kaupulehu Residence" je jedinstvena građevina koja se prostire na 650 m2, dok se zemljište prostire na jednom hektaru zemlje.

Iz vile se prostire fantastičan pogled na okean, kao i iz ogromnog bazena koji se nalazi u dvorištu, pa onaj ko uživa u plivanju, može da uživa i u pogledu na pučinu.

Mirno okruženje oko vile podseća na vodeća svetska odmarališta sa 5 zvezdica.

Vila ima 6 spavaćih soba, 6 kupatila, kancelariju, sobu za medije, stakleni vinski podrum, 2 garaže za automobile i 2 terena za golf, a takođe poseduje 2 glavna apartmana, 2 bazena, 2 spoljna kamina, čak i teren za boćanje.

Podsetimo, Metju je nedavno objavio autobiografiju i zaradio ogroman novac. On je otkrio da je u prošlosti proveo 52 dana u pustinji u Teksasu kako bi napisao knjigu pod nazivom "Greenlights", koja je danas jedna od najprodavanijih knjiga.

Glumac se odlučio na hrabar potez i povukao se u potpunu samoću i odvojio od porodice, i to odlaskom u pustinju kako bi napisao jedan od bestselera u poslednjih deset godina.

Metju je između ostalog opisao svoje iskustvo studentske razmene u sklopu koje je kao 18-godišnji mladić otišao u daleku Australiju i opisao to razdoblje "životom iz pakla".

- Bio sam u kadi svako veče pre zalaska sunca, govorio sam sebi da sam dobro i da je reč samo o velikim kulturološkim razlikama - otkrio je glumac i otkrio da u Australiji niko nije želeo da se druži sa njim.

Fotografije Metjuove vile pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA