Bivši ljubavnik Kris Džener potpisao "pakleni papir": Ni ime ne sme da joj pomene, a kamoli aferu

Voterman je imao 23 godine i bio je profesionalni fudbaler kada je započeo "divlju" aferu sa Kris Džener, koja je tada imala 34 godine, bila je majka četvoro dece i supruga poznatog advokata sa Beverli Hilsa

  • 0
Kris jenner, Kris Džener Kris Džener; Foto: Profimedia/No credit/BACKGRID/Backgrid UK

Američka rijaliti zvezda i najpoznatija mamadžerka na svetu Kris Džener (65) je uspela da zaštiti svoju reputaciju i da spreči njenog bivšeg ljubavnika Toda Votermana (56) da govori o njoj ili o njenoj porodici u javnosti.

Ne, nikada nećete moći da pročitate ni reč o Kris Džener od strane njenog bivšeg ljubavnika Votermana!

To je zbog toga što mu je poznata "mamadžerka" platila određenu sumu novca kako bi se on pojavio u jednoj epizodi emisije "Kepping Up With The Kardashians", ali je prethodno morao da potpiše ugovor o tajnosti.

Naime, u zamenu za skromnu naknadu za nastup u rijaliti šou, Voterman je potpisao "užasavajući sporazum", ili "pakleni papir", kako ga zovu, a isti će ga koštati milione dolara ako ikada bude progovorio o aferi sa Kris Džener.

On ne sme čak ni njeno ime da spomene, ako želi da zaštiti svoju imovinu.

Voterman je imao 23 godine i bio je profesionalni fudbaler te davne 1989. godine kada je započeo "divlju" aferu sa Kris, koja je tada imala 34 godine, bila je majka četvoro dece i supruga poznatog advokata sa Beverli Hilsa, Roberta Kardašijana.

Dvogodišnja afera je prekinula njen brak sa Robertom, od koga se kasnije razvela.

Izvor blizak njima je nedavno rekao:

- Kris se poigrala sa Votermonovim osećanjima plačući i rekla mu je da treba da potpiše papire kako bi sačuvala sve za šta je tako jako radila poslednjih godina - započeo je izvor.

- Sada sirotan nikada ne sme da napiše memoare o svom životu - u kom je Kris samo jedan delić, ali značajan. Ovo samo pokazuje koliko je Kris nemilosrdna. Nikada nije računala da će Voterman i o sporazumu govoriti - zaključio je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA