≫ 

Stručnjak analizirao Meganin govor tela u intervjuu: Sudeći po zaključku, dvor ima čega da se plaši

"Njen glas je nižeg tonaliteta i sporiji i ona svaku reč izgovara sa pauzama i naglašava je. Zbog toga ona zvuči činjenično"

  • 3
Opra Vinfri, Megan Markl

Megan Markl, Printskrin: Youtube/CBS

Nestrpljivo se čeka intervju Megan Markl i princa Harija sa Oprom Vinfri, svi osim britanskog dvora koji strepi šta će to par reći. Kako kaže stručnjak za govor tela Džudi Džejms, najave razgovora su već rekle mnogo toga o Megan.

- Ako se dvor nadao da bi slatki zagonetni osmeh Megan Markl iz prvog tizera mogao da bude uvod u niz njenih poricanja na sva ona dramatična pitanja o dvoru njenog domaćina, poricanja praćenih kikotanjem, onda bi ovaj snimak gde "zvezda nemog filma" konačno govori, odlučno sugerisao suprotno - analizirala je Džudi Džejms.

- Njen glas je nižeg tonaliteta i sporiji i ona svaku reč izgovara sa pauzama i naglašava je. Zbog toga ona zvuči činjenično, a ne emocionalno. Oči joj se pomeraju u stranu, što je uobičajeno kada se prisećamo nečeg i time uokvirujemo reči, a zatim dok govori o "riziku od gubitka stvari" ona pomera oči u drugom smeru, povezanom sa pogledom u budućnost", objasnila je.

U tizerima koji su dosada objavljeni Megan Markl kaže Opri da se ne plaši posledica intervjua jer je "već mnogo izgubljeno".

Džudi je dodala da Megan i Opra uspostavljaju kontakt "licem u lice", zbog čega njihov razgovor izgleda kao razgovor intelektualno jednakih osoba.

U određenoj meri bi njene reči, nastavila je Džudi, mogle da ukažu na to da Megan traži utehu, ali ona podignutim prstom pokazuje da je pažljivo razmislila kako će odgovoriti na složena pitanja.

Podsetimo, britanski mediji pišu da bi televizijska mreža u Velikoj Britaniji, ITV, mogla odustati od prikazivanja intervjua za koji su američkom CBS-u platili više od milion funti!

Reč je o intervjuu o kojem danima ne prestaje da se priča, onom koji su Megan Markl (39) i princ Hari (36) dali Opri Vinfri (67).

Razlog je, kako navode, zdravstveno stanje princa Filipa (99), supruga kraljice Elizabete II (94), s obzirom na to da mu je ovih dana operisano srce i tvrde kako nije baš u najboljem stanju.

Britanska javnost i ljubitelji kraljevske obitelji mole Megan i Harija da zaustave taj intervju, navodno, upravo zbog princa Filipa.

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ves77

    5. mart 2021 | 19:00

    Šta žena napravi od čoveka.I još nešto. Kad već prepisujete članke sa hrvatskih stranica potrudite se i da “prevedete”. Kraljevska “obitelj”! A ima toga još neprevedeno.

  • Jana

    5. mart 2021 | 23:16

    Oni su propali ako ih ona može srušiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA