≫ 

Teško bolesnu Selmu Bler mnogi nisu prepoznali na prvi pogled, ali je jedan detalj obradovao sve

Glumica promenila imidž, a fanovi se zbog jednog detalja nadaju da joj je bolje

  • 0
Selma Blair, Selma Bler Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Selma Bler (48) uslikana je sa partnerom, piscem Ronom Karlsonom (73) u kupovini, a tom prilikom mnogi su uočili jedan detalj koji je sve obradovao.

Selma je pre dve godine otkrila je da boluje od multipla skleroze, nije mogla da se kreće bez pomoći štapa, kosu je izgubila tokom hemioterapija koje je primila, a zbog novih fotografija danovi se nadaju da je glumici sada bolje.

Naime, nakon dužeg vremena Selma je uslikana bez štapa i nečije pomoći dok hoda, a u kupovini bila je sa svojim partnerom, koji joj je pomogao da kupljene namirnice spakuje u kola.

Selmi je porasla i kosa, a promenila je način oblačenja. Iako je gotovo uvek, čak i kada nije bila dobrog zdravstvenog stanja, bila u nekim lepršavim haljnicama, kao i elegantni i uskom odelima, ona je ovog puta bila u košulji preko koje je imla plavi široki džemper, kao i pantalone.

Slavna glumica je na licu nosila zaštitnu masku i napolju, što ne čudi, s obzirom na to da zbog bolesti spada u rizičnu grupu ljudi i mora da se čuva korona virusa, pa se tako tokom pandemije distancirala od većine bliskih osoba.

Podsetimo, Selma je Božić ove godine provela sama sa sinom Arturom (9), a zbog svoje osetljivosti za praznike nije videla ostale članove porodice, kao ni pirijatelje.

Tihi Božić. Nismo videli svoje prijatelje ni porodicu, osim naše malene grupe. Imam problema s budnošću i plačem. Znam da praznici nekima mogu biti teški. Prvo kada pomislim na nedavno preminulu majku, zatim na Covid 19. Nikada više nego sada nisam priželjkivala više nade za ovaj svet, za zdravstvene radnike, učitelje, vlasnike restorana. Ponizno zahvaljujem što sam ovde - napisala je tada glumica na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA