Nikolas Kejdž se oženio peti put: Sin mu je četiri godine stariji od najnovije žene

Glumac je sa 30 godina mlađom izabranicom Rikom sklopio brak na ceremoniji u Las Vegasu

  • 6
Nikolas Kejdž

Nikolas Kejdž, Foto: Profimedia/p97/Zuma Press

Glumac Nikolas Kejdž (56) oženio se peti put na ceremoniji u Las Vegasu sa svojom 30 godina mlađom izabranicom.

Vest o venčanju holivudskog glumca Japankom Rikom Šibate, stiže samo dve godine pošto je na istom mestu, dok se ženio četvrti put, šminkerkom Eriko Koike, vikao da će "mlada da mu uzme pola imovine".

Pošto je poništio taj brak, Nikolas Kejdž je stupio u vezu s Riko, koja je 30 godina mlađa od njega, a onda i sklopio brak u kapeli u Las Vegasu, na ceremoniji kojoj je pristustvovala njegova bivša žena, treća po redu, Alis Kim i njihov sin Kal-El.

Nikolas Kejdž iz veze sa koleginicom Kristinom Fulton ima još jednog sina, Vestona, koji je četiri godine stariji od aktuelne maćehe.

Kejdž ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautorkom Lisom Mari Prisli (52), ćerkom Elvisa Prislija. Venčali su se 2002. i razveli nakon dva meseca. Kejdž je bio u braku i s kolegicama Alis Kim (36) i Patricijom Arket (51).

Glumac se u martu 2019. godine oženio šminkerkom Erikom Koike (37) u Las Vegasu, a zatražio je razvod nakon samo četiri dana. Supružnici su se razveli dva meseca kasnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA