≫ 

Ovako je Megan pokušala da opravda minđuše koje joj je poklonio princ optužen za ubistvo novinara

Minđuše je nosila i na 70. rođendan Harijevog oca, princa Čarlsa

  • 3
Megan Markl, Bin Salman Megan Markl, Mohamed Bin Salman, Printskrin: Youtube/CBS, Profimedia/Balkis Press/ABACA/Abaca Press

Megan Markl je na poklon od saudijskog prestolonaslednika Mohameda bina Salmana dobila dijamantske minđuše, zbog kojih se sada Megan "pere".

Problem nije u samom poklonu, već u tome što ih je navodno nosila na večeri tri nedelje nakon što je princ naredio ubistvo novinara koji ga je kritikovao, kažu kritičari Megan Markl.

Sjedinjene Američke Države tvrde da je Mohamed odobrio ubistvo svog kritičara, novinara Džamala Kašogija. Iz tog razloga, korisnici interneta vide problem u tome što je Megan nosila minđuše svega tri nedelje nakon ubistva.

U to vreme pisalo se da su minđuše pozajmljene, branila se Megan, a britanski mediji navode kako vojvotkinja od Saseksa ne poriče da je to rekla, iako je znala da joj ih je poklonio saudijski princ.

Minđuše je nosila i na 70. rođendan Harijevog oca, princa Čarlsa, samo mesec dana nakon. Ipak, od tog trenutka ih više nije imala.

S obzirom na to da su minđuše poklon stranih vođa, a da je Megan bila deo kraljevske porodice, poklon je službeno vlasništvo dvora.

Strani mediji upitali su advokata slavnog para o tome gde se nalaze minđuše i šta se dogodilo s njima, ali on nije imao komentar.

Video: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    6. mart 2021 | 22:11

    Па није их скинуо Кашогију са ушију након убиства,па поклонио Меган...сваштааа

  • Lejla

    6. mart 2021 | 18:55

    Princ Salman je pravi ljepotan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA