≫ 

Šokantne tvrdnje Megan: Razmišljala sam o samoubistvu u trudnoći, nisam više želela da budem živa

- Samo nisam želela više da budem živa - rekla je vojvotkinja od Saseksa

  • 13
Opra Vinfri, Megan Markl Printskrin: Youtube/CBS

U dugoočekivanom intervju vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koji je emitovan sinoć na Si-Bi-Esu, Megan Markl istakla je šokantnu tvrdnju - da je, dok je bila trudna, imala sucidine misli, u periodu kada su je mediji stalno napadali.

- Samo nisam želela više da budem živa - rekla je Markl u razgovoru sa Oprom Vinfri i dodala:

- To je bila vrlo jasna, stvarna i zastrašujuća konstantna misao. Mislila sam da bi to sve rešilo za sve.

Stvari su toliko bile loše po Megan da je, uprkos onome kroz šta je prolazila, čak i istog dana kada je ispričala Hariju šta se događa, ispratila svog supruga na događaj jer se plašila šta bi mogla sebi da učini ako ostane sama.

Ono što je još šokantnije, bio je odgovor koji je dobila kada je potražila pomoć. Prema njenim rečima, obratila se članu kraljevske porodice i izrazila svoja osećanja i želju da dobije stručnu pomoć, ali joj je rečeno da ne može jer "to ne bi bilo dobro za porodicu".

Kako je Megan rekla, susretala se i sa rasističkim izjavama u krugu porodice, a ticalo se malog Arčija koji je trebalo da dođe na svet.

Naime, prema njenim izjavama, kada je bila trudna, stariji član kraljevske porodice nekoliko puta je izrazio koliko će Arčijeva koža biti tamna zbog Megan, i kako dečak zbog toga neće moći da dobije ni titulu, a ni sigurnost.

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vm

    8. mart 2021 | 09:12

    Za kraljevsku porodicu svi znaju koliko je zla donela covecanstvu tokom istorije ali ni ova Megan nije nevinašce. Mislim da je znala gde dolazi ali se ipak malo preračunala i precenila svoje sposobnosti. Sad hvata na patetiku. Mislila je da će biti u centru pažnje ali u toj porodici je bila na začelju. Povređena sujeta.

  • teta

    8. mart 2021 | 08:38

    Glumica ubacena da ih kompromituje!

  • Sale

    8. mart 2021 | 07:58

    Kada je videla sta reptili satanisti rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA