≫ 

Ovako je Megan izgledala u periodu kada je razmišljala o samoubistvu: "Vidi se koliko je očajna..."

- Od osoblja sam tražila pomoć, ali su mi rekli da mi ne mogu pomoći - rekla je sinoć Megan Markl u intervjuu kod Opre Vinfri

  • 9
Megan Markl Megan Markl; Foto: Profimedia

Megan Markl (39) je u intervjuu sa Oprom Vinfri šokirala svet priznanjem da je tokom prve trudnoće razmišljala o samoubistvu.

Vojvotkinja je rekla da je bila potpuno izolovana i usamljena u palati i da je njeno mentalno zdravlje bilo ugroženo dok je nosila Arčija u stomaku.

- Od osoblja sam tražila pomoć, ali su mi rekli da mi ne mogu pomoći - rekla je i dodala da je mužu rekla da više ne želi da bude živa.

Spomenula je i jedan događaj na kojem nije trebalo da bude prisutna, ali je ipak odlučila da ide jer se bojala da će sebi nauditi ako ostane sama kod kuće.

Fotografije s tog događaja se od intervjua šeruju na Tviteru i mnogi se slažu da Megan na slikama "izgleda potpuno slomljeno iza lažnog osmeha", te da je pogledom "odlutala u drugu dimenziju".

"Sada je sve mnogo jasnije", "Jadna žena, vidi se koliko je očajna", "Sramota šta su radili od njenog života", samo su neki od komentara.

Pogledajte fotografije:

- Samo nisam želela više da budem živa - rekla je Markl u razgovoru sa Oprom Vinfri i dodala:

- To je bila vrlo jasna, stvarna i zastrašujuća konstantna misao. Mislila sam da bi to sve rešilo, za sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    8. mart 2021 | 11:00

    Alavost je opasna bolest. Htela glumica da postane kraljica, pa neće da može

  • Beti

    8. mart 2021 | 11:59

    Znala je dobro koje Hari i odakle dolazi! Ispočetka je pristala na sve, a sada kuka! Za par godina ona će njega ostavi, kako i svog bivšeg muža!!

  • Peki

    8. mart 2021 | 14:13

    Kraljica sa kraljom.princeza sa princom,lekarka sa lekarom....a glumica bi da vlada svetom.Mozda u nekom filmu u zivotu to neide

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA