≫ 

Urnebesna fotka Džej Lo iz kade: "Posle dužeg vremena si smešna i simpatična, a ne provokativna"

Latino diva je objavila "luckastu" fotografiju iz kade

  • 3
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez; Foto: Instagram/jlo

Američka pevačica poreklom iz Portorika Dženifer Lopez (51) je jedna od najzgodnijih i najzavodljivijih muzičkih diva iz industrije zabave i fanovi je obožavaju bez obzira na sve.

Svaki put kada Džej Lo objavi fotorafiju na društvenim mrežama, fanovi polude za njom, a milioni muškaraca širom sveta "ostaju bez teksta".

Latino diva je ovog puta ponovo "zapalila internet" svojim novim provokativnim fotografijama iz kade i nije ni čudo što njeni pratioci na društvenim mrežama mogu da osete "vrućinu" preko ekrana.

Ovog puta njeni posebni obožavatelji bile su mnoge slavne žene koje su joj komentarisale objavu i pohvalile izgled.

Pevačica na novoj objavi leži u kadi bez odeće, no zbog pene i mehurića se ne vidi njeno zgodno telo, a kosu je šamponom podigla u "repić" koji stoji u vazduhu.

"Šizika", "Opičena i lepa", "Posle dužeg vremena si smešna i simpatična, a ne provokativna", "Zašto nosiš šminku dok se kupaš?", "Gde je nestala duga, bujna kosa?", "Prelepa kao i uvek", glasili su komentari na Instagramu, a objavu pogledajte u našoj galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    8. mart 2021 | 12:56

    I moj muž ima ovakvu fotku iz kupatila...

  • Crni

    8. mart 2021 | 14:23

    Pevaljka .....i to je to.....

  • Marko Predator

    8. mart 2021 | 21:38

    I ja sam se tako glupirao imam dugu kosu pa mogu isto, a tebi savetujem ne glupiraj se i veruj u isusa hrista i budite spremni za zadnja vremena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA