≫ 

"Šta si to stavila na sebe?" Rijana u jakni za skijanje i belim štiklama izazvala burne komentare

Rijana je neobičnom kombinacijom privukla pažnju paparaca

  • 0
Rihanna, Rijana

Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (33) je uslikana u Njujorku u plavoj zimskoj jakni, a tom prilikom su je fanovi jedva prepoznali.

Naime, pevačica je prošetala u plavoj, širokoj, zimskoj jakni i širokim "iznošenim" pantalonama i obula je bele sandale.

Rijana je deo lica prekrila crnim zaštitnom maskom, kako bi se zaštitila od korona virusa, s obzirom da je u svetu aktuelan novi talas pandemije.

Iako je u prvi mah niko nije prepoznao, ona je svakako privukla pažnju paparaca koji je u stopu prate, pa su je uslikali u interesantnoj odevnoj kombinaciji.

Pevačica je vidno smršala, pa njena figura sada izgleda fantastično kao i ranije, odeća joj je široka, a čini se da je "skinula" minimim 15 kilograma, koje je dobila u poslednje dve godine.

Fanovi širom sveta su oduševljeni kako pevačica sada izgleda i željno očekuju njen novi muzički album.

Podsetimo, Rijana je pre nekoliko meseci priredila online modnu reviju "Savage X Fenty Show" koja se emitovala na Amazonovoj platformi "Prime Video", a zahvaljujući prodaji šminke i donjeg veša pod njenim imenom, ona je trenutno "teška" 600 miliona dolara i nalazi se na listi najbogatijih žena sveta.

Video: Ove Rijanine snimke muškarci gledaju iznova i iznova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA