Mila Jovović prošetala ubitačnu figuru, bez brushaltera, ali stajling je prilično šokantan

Slavna glumica je vratila svoju savršenu figuru godinu dana nakon trećeg porođaja

  • 5
Milla Jovovich, Mila Jovović Mila Jovović; Foto: Profimedia/JOERG KOCH/AFP

Holivudska lepotica srpskog porekla Mila Jovović (45) je uslikana na ulicama Pariza u veoma simpatičnom izdanju, a dok je ulazila u svoj hotel videlo se da popularna glumica ispod majice ne nosi brushalter.

Naime, lepa Mila je uslikala dok je izlazila iz jednog luksuznog, crnog automobila, a tom prilikom holivudska zvezda je nosila crnu rolku i šarenu suknju, a obula je crne kožne čizme iznad članka.

Glumica je preko ramena nosila braon kožnu torbicu, a kajiš od tašne se urezao između njenig grudi i otkrio da glumica ne nosi brushalter, pa su paparaci uslikali njene bradavice koje su se nazirale ispod rolke.

Mila je ovom prilikom nosila crnu zaštitnu masku na licu, kako bi se sačuvala od korona virusa, dok je dugu prirodnu kosu pustila niz ramena.

Glumica je u ruci nosila dve kese i nije nosila šminku, pa se videla njena prirodna lepota.

"Ogromne grudi", "Od kako je korona, niko ne nosi brushalter", "Ne volim taj trend jer se sve providi, a posebno Milina majica", "Prelepa žena", glasili su komentari fanova kada su videli nove Miline slike.

Fanovi su primetili da je glumica dosta smršala i da je godinu dana posle porođaja vratila svoju savršenu figuru, po kojoj je oduvek bila poznata.

Toliko sam zahvalna na ovim tihim momentima sa mojom bebom - rekla je Mila kada se porodila prošle godine.

Nega nje je jedno od mojih najdražih doba dana. Taj mali kolačić gleda me očima punim duše, malenim ručicama, neverovatnim mirisom, lepršavom kosom - dodala je glumica.

- Cenim ovaj period naših života, mnogo. Tako kratak zalogaj u mom životu, ali onaj koji će donositi najslađe uspomene kada se osvrnem - zaključila je prelepa glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čačak032

    8. mart 2021 | 19:20

    E baš je ubitačna

  • Laki

    8. mart 2021 | 19:51

    Lepotica rekoste ?

  • Joksim

    8. mart 2021 | 20:42

    Glumice srpskog porekla kao da se stide i ne pada im na pamet da lobiraju za nas narod dok Sanela to preko gospodje Joli uspesno radi, smece smo mi od naroda priznali mi to ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA