Ćerka slavnog Pola Vokera oduševila lepotom na reviji u Parizu: "Otac bi bio ponosan na tebe..."

- Bravo. Svaka čast. Otac bi bio ponosan kada bi znao koliko lepa i uspešna žena si postala. Ovo je veliki korak - komentari su fanova nakon što se Medou Voker pojavila na nedelji mode u Parizu

  • 6
Pol Voker, Paul Walker Pol Voker; Foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Amerikanka Medou Voker (22), ćerka preminulog glumca Pola Vokera ostvarila se u ulozi manekenke, a koliko joj dobro ide karijera govori i činjenica da je pre nekoliko dana nosila reviju modne kuće "Givenchy" na nedelji mode u Parizu.

Ovo je njena prva saradnja s popularnom francuskom modnom kućom, a ovim uspehom odmah se pohvalila na društvenim mrežama na kojima je objavila video snimke iz Pariza. "Givenchy" je za istu reviju angažovao i Belu Hadid i Džordan Dun.

- Bravo. Svaka čast. Otac bi bio ponosan kada bi znao koliko lepa i uspešna žena si postala. Ovo je veliki korak - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Kada je Pol Voker, koji se proslavio u filmovima "Brzi i žestoki", poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 2013. godine, Medou je imala samo 14 godina. Dve godine kasnije, tada još uvek tinejdžerka, odlučila je da se bori za pravdu.

Podigla je tužbu protiv "Porsche-a", jer je nemačkog proizvođača sportskih automobila krivila za nesreću i smrt svog oca. Zvezda akcionih filmova ćerku je dobio u vezi s Rebekom Mek Brejn (46).

Medou je sa 28 godina potpisala ugovor s modnom agencijom "Women Management" pod čijim okriljem rade neke od najslavnijih manekenki današnjice, a fanovi kažu da je prelepa na oca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA