Pamela Anderson prodaje vilu koju je platila dva miliona: Sve ostavlja da bi se vratila u rodni kraj

Kuća je površine 500 kvadratnih metara, sa tri spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom, trpezarijom i otvorenom kuhinjom sa kaminom, terasom na krovu i ima prostrano dvorište sa bazenom i delom za druženje i sunčanje

  • 0
Pamela Anderson Pamela Anderson, Foto: Profimedia/Abaca Press

Holivudska zvezda Pamela Anderson odlučila je da proda kuću. Ona se vratila u domovinu na imanje svoje bake na ostrvu u blizini Vankuvera, te je stavila na prodaju luksuznu vilu u Malibuu.

Kupila ju je 2000. godine za nepuna dva miliona dolara, a kasnije je rekonstruisala u novi dom za sebe i dva sina.

Kuća je površine 500 kvadratnih metara, sa tri spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom, trpezarijom i otvorenom kuhinjom sa kaminom, terasom na krovu i ima prostrano dvorište sa bazenom i delom za druženje i sunčanje. Na samom imanju nalazi se i kuća za goste.

- Napustila sam svoj mali grad u ranim dvadesetim godinama zbog „Plejboja”, putovala po celom svetu, samo da bih se vratila kući – jednom od najlepših mesta na svetu. Vratila sam se u jednom komadu. Čudo. Ja sam srećna devojka – rekla je Andersonova u intervjuu za „Pipl”.

Podsetimo, Pamela je nedavno šokirala svet objavom da se udala za telohranitelja tokom karantina!

Iako je njen peti suprug došao kao šok svima koji je prate, mnogi gledaoci nazvali su je najgorom nakon što su pogledali Pamelin intervju iz kreveta.

Pamela i Den su se uključili u emisiju "Loose Women" na britanskoj televiziji dok su još bili u postelji.

Kao da to nije dovoljno problematično, imali su izjave poput: "Nismo izašli iz kreveta do venčanja", "On je pravi muškarac, zna da zameni sijalicu".

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA