Rijana u kombinaciji koju, bukvalno, samo ona može ovako dobro da iznese

Rijana je neobičnom kombinacijom privukla pažnju paparaca

  • 0
Rihanna, Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Rijana (33) je uslikana u Los Anđelesu u odevnoj kombinaciji koju samo ona može da iznese.

Naime, slavna pevačica je išla na kasnu večeru u svoj omiljeni restoran "Giorgio Baldi" u Santa Monici, a tom prilikom je nosila tamno zelenu trenerku, braon kožnu jaknu i bele salonke.

Ispod jakne je obukla zeleno-beli džemperčić, a ispod džempera crni top sa belom čipkom. Rijana je nedavno promenila frizuru, pa je sada imala kikice uz glavu.

Iako je u trenutku kada su je primetili paparaci napolju bio mrak, Rijana je na licu nosila naočare za sunce sa braon okvirom i crnu zaštitnu masku, kako bi se zaštitila od korona virusa, s ozbirom da je u svetu trenutno aktuelan novi talas pandemije Covida-19.

- Ovo bukvalno niko osim nje ne može da uklopi i iznese - rekla je jedna obožavateljka kada je videla nove Rijanine fotografije.

Inače, pevačica je vidno smršala, pa njena figura sada izgleda fantastično kao i ranije, odeća joj je široka, a čini se da je "skinula" minimim 15 kilograma, koje je dobila u poslednje dve godine.

Podsetimo, Rijana je pre nekoliko meseci priredila online modnu reviju "Savage X Fenty Show" koja se emitovala na Amazonovoj platformi "Prime Video", a zahvaljujući prodaji šminke i donjeg veša pod njenim imenom, ona je trenutno "teška" 600 miliona dolara i nalazi se na listi najbogatijih žena sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA