≫ 

Bivša cica 50 Centa u luksuznoj vili pokazala nerealnu zadnjicu: Može li ovo biti "majka priroda"?

Glumica Dafni Džoj, koja je svojevremeno bila u vezi sa poznatim reperom, častila je svoje fanove novim provokativnim kadrovima

  • 9
Daphne Joy Dafni Džoj; Foto: Instagram/daphnejoy

Američka glumica Dafni Džoj (34), koja se u prošlosti tri godine zabavljala sa reperom 50 Centom, obradovala je fanove svojim zanosnim oblinama.

Naime, atraktivna lepotica je uradila serijal fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu, a do izražaja dolazi njena vitka figura, bujne grudi i guza.

34-godišnja lepotica, poreklom sa Filipina, ne prestaje da oduševljava mušku populaciju, a zbog njenih novih fotki "zanemele" su i žene.

Dafni se pored glume bavi i manekenstvom, a često reklamira upravo kupaće kostime, pa je fanovi zbog toga zovu "kraljicom bikinija".

Džojeva je ovom prilikom pozirala u sivom jednodelnom kupaćem kostimu, a kada se okrenula svi su gledali u njenu ogromnu zadnjicu.

- Da li je realno da je ovo prirodna guza - upitala je jedna obožavateljka, koja kaže da je šokirana dobrim izgledom ove lepotice.

Podsetimo, reper 50 Cent je dobio svog sina Sira Džeksona sa zgodnom glumicom u septembru 2012. godine. On je prvo godinu dana krio da su dobili dete, da bi tek kasnije policija objavila vest da su oni postali roditelji, nakon što su raskinuli zbog nasilja u porodici, koje je Dafni prijavila 2013. godine.

Reper je tada optužen da je udario Džoj i uništio njenu nekretninu u vrednosti od 7.000 dolara, nakon što je saznao da ga je prevarila i za to je dobio tri godine uslovne kazne.

Iako su raskinuli 2013. godine, oni su danas u dobrim odnosima zbog sina, a Dafni često objavi i fotografije sa porodičnih druženja i izleta. Njeno bogatstvo se procenjuje na 1.000.000 $, a u prošlosti je krasila naslovnice "Esquire", "GQ", "King Magazine", "Maxim", "Rukus Magazine".

U galeriji u tekstu pogledajte njene najnovije fotografije.

Video: Poznata starleta snimala iz zadnjeg džepa i nema ko se nije zagledao u njenu pozamašnu pozadinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA