Kad si ovoliki gospodin, godine ti ništa ne mogu: Al Paćino (80) uživa u rajskom delu Italije

80-godišnji legendarni holivudski glumac je uslikan u jednom od retkih pojavljivanja u javnosti

  • 1
Al Paćino Al Paćino / Foto: Tanjug/AP

Legendarni holivudski glumac Al Paćino (80) je uslikan u Italiji na jezeru Komo, gde je pravio pauzu od snimanja filma "House of Gucci".

Naime, slavni glumac je uslikan u vili "D'Este" gde je pio kafu i odmarao od napornog snimanja filma u kom glumi sa Lejdi Gagom i Adamom Drajverom.

Korleone je od strane paparaca uslikan u retkom izlasku u javnost, a ovom prilikom bio je obučen u crno. Paćino je imao naočare za sunce na očima, kao i još jedne naočare za vid koje je držao na glavi.

U prvom planu je i njegov veliki crni prsten koji nosi na domalom prstu, a kada je legendarni glumac primetio paparace, stavio je slušalice i započeo telefonski razgovor, praveći se da ih ne primećuje.

Paćino je u Italiju stigao za vreme trećeg policijskog časa od kako je počela pandemija korona virusa prošle godine, a poznato je da on ima italijanske gene i da je njegov otac Salvatore poreklom upravo iz ove države.

Paćino u istinitoj krimi priči, koja govori o tome kako je bivša supruga Mauricija Gučija kovala plan za njegov atentat, tumači ulogu Alda Guccija - Mauricijevog ujaka, a premijera filma je zakazana za Dan zahvalnosti 24. novembra ove godine.

Legendarni glumac nije odbio ni fotografisanje sa fanovima, pa je ovih dana često bio okružen obožavateljima koji komentarišu da je "uvek car" i "pravi gospodin". 

Inače, Paćino je u poslednje vreme dosta osedeo, ali iako ima 80 godina veoma je aktivan na filmskim događajima. Nedavno je zaspao tokom "Zoom" prenosa dodele Zlatnih globusa, a taj video je postao viral na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA