Udovici Kurta Kobejna 9 meseci davali pogrešnu dijagnozu: "Nesposobni doktori, zamalo sam umrla"

- Ljudi. Bila sam tužna i jako bolesna, bukvalno nepokretna i imala sam užasne bolove. Imala sam samo 43 kilograma i zamalo sam umrla u bolnici zbog anemije - otkrila je Kortni Lav na Instagramu

  • 0
Kortni Lav Kortni Lav; Foto: Tanjug/AP

Američka muzičarka Kortni Lav (56) i udovica Kurta Kobejna (1967-1994) je na svom Instagram profilu objavila video snimak čiji je opis iznenadio mnoge njene pratioce.

Naime, pevačica je napisala da već neko vreme ima problema s hroničnim bolovima i da je zbog toga i pogrešnih dijagnoza doktora zamalo umrla.

Otkrila je i da su je doktori stigmatizovali zbog toga što je bila zavisnica u mladosti, a zatim je otkrila da boluje od Kronove bolesti. Kronova bolest je upalna bolest probavnog sistema, a pogađa decu i odrasle. Uzrok ove bolesti nije poznat, ali se sumnja na genetske sklonosti.

Iako je dugotrajna i hronična bolest, lečenjem se može držati pod kontrolom.

- Ljudi. Bila sam tužna i jako bolesna, bukvalno nepokretna i imala sam užasne bolove. Imala sam samo 43 kilograma i zamalo sam umrla u bolnici zbog anemije. Devet meseci su me u bolnici nesposobni doktori stigmatizovali kao zavisnicu dok sam imala akutne bolove i sve to dok nisam upoznala empatičnog i mudrog doktora - napisala je Kortni.

- Sada sam odlično. Uzimam ulja zbog kojih nemam uopšte više nikakve bolove. Uvek sam bila protiv kanabisa jer mi se nije svideo osećaj, kao da sam na narkoticima. Ovde se ne radi o tome, nego o pomoći iz prirode - dodala je.

Naglasila je da je sada puno bolje i da nakon što je bukvalno bila prikovana za krevet, ponovo hoda, a iako je jako krhka, nada se da će se to uskoro promeniti.

Rekla je da će zbog ovog iskustva biti mnogo mudrija i imati više empatije za ljude koji imaju hroničnu bol. Zanimljivo je da se ranije pričalo kako je jedan od razloga za zavisnost njenog pokojnog supruga, Kurta Kobejna takođe bila hronična bol u stomaku, a njegove fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA