Ovo je vila koju prodaje Pamela Anderson: Uložila 8.000.000 $ u renoviranje luksuzne nekretnine

Vila je smeštena u zatvorenoj zajednici u Malibuu, u državi Kalifornija, a sadrži tri spavaće sobe i ima oko 600 kvadrata

  • 2
Pamela Anderson kuća vila Pamela Anderson, Foto: Abaca Press, FridmanGroup via The Grosby Grou/Grosby Group/ Profimedia

Slavna glumica i model Pamela Anderson rešila je da se preseli u Kanadu sa svojim novim suprugom, pa je luksuznu nekretninu od 580 kvadratnih metara sa privatnom plažom stavila na prodaju.

Vilu je kupila 2000. godine za 1,8 miliona dolara, ali je obavila obimnu adaptaciju i renovirala je po svom ukusu. Trebalo joj je oko 10 godina da je uradi po svom ukusu, u šta je uložila još osam miliona.

Vila je smeštena u zatvorenoj zajednici u Malibuu, u državi Kalifornija, a sadrži tri spavaće sobe i ima oko 600 kvadrata. Luksuzna nekretnina uključuje veliki dnevni boravak, trpezariju i kuhinju otvorenog tipa sa kaminom, krovnu palubu i prostrani deo sa bazenom uz prostor za odmaranje i sunčanje.

Kuhinja ima ploče od kamena i staklena vrata koja se otvaraju prema bazenu. Stepenište od drveta i stakla vodi do glavne spavaće sobe koja ima privatni balkon, a na imanju se nalazi i jednosobni pansion.

Kako izgleda Pamelina vila, pogledajte u galeriji:

Odluku da proda svoju nekretninu i vrati se u rodnu Kanadu, Pamela je donela nedugo nakon udaje za svog telohranitelja Dena Hajhursta. Ona se u tajnosti udala za Badnje veče, a sada planira da sa novim suprugom, čak petim po redu, živi mirnijim životom na svom ranču.

- Osećam se smirenije na svom ranču u Vankuveru gde imam svoje sklonište za životinje. Uz to jako mi je blizu plaža, jedan korak i već sam kraj vode, gde se najčešće opuštam - rekla je Pamela za “The Post”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    21. mart 2021 | 14:19

    Najbolje pobeći iz Kalifornije, počeli su sve češći potresi i vulkani, a tu je veliki rased i mogučnost velike katastrofe ...

  • Čiča

    22. mart 2021 | 07:13

    Ja bi to u četvrtak da pogledam. Mož se nagodimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA