Selma Hajek (54) u kupaćem izgleda neverovatno! Za ovim oblinama uzdišu muškarci širom sveta

Glumica je i ovog puta izazvala oduševljenje fanova svojim telom, ali i bujnim grudima

  • 4
Selma Hajek Foto: Profimedia

Slavna glumica Selma Hajek (54) pokazala je zašto u šetoj deceniji opravdano nosi laskavu titulu  "kraljice bikinija i kupaćih kostima".

Naime, Selma je ovog puta pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, a njena obline u prvom su planu, pa slavna glumica i u šestoj deceniji pali i žari svojom figurom.

Ona je i ovog puta izazvala oduševljenje fanova svojim telom, ali i bujnim grudima koje, sudeći po komentarima, izgledaju isto kao i na početku njene karijere, te je jedno sigurno - godine Selmi ne mogu ništa.

"Prava bomba!", "Izgledaš prelepo", "Kakve obline i grudi imaš, mnogo mlađe žene pozavide", "Predivna si, ", "Goriš koliko dobro izgledaš", "Nerelno je koliko divno izgledaš", neki du od komentara.

Inače, Selma je jedna od retkih svetskih zvezda koje se nisu podvrgle nikakvim većim intervencijama, pa glumica stari prirodno, a osim nekoliko bora, ostala je potpuno ista.

Kako izgleda Selma u kupaćem kostimu , ali i još neka njena provokativna izdanja u bikiniju, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA