≫ 

U jeku priča o raskidu i problemima u vezi, Džej Lo blista u zlatnoj venčanici, a dekolte "puca"

U prvom planu su Dženiferine bujne grudi i zanosna figura

  • 0
Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez ; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Glumica i pevačica Dženifer Lopez (51) u jeku pričao o raskidu i problemima u vezi sa Aleksom Rodrigezom (44) pozirala je u venčanici.

Naime, Dženifer je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u prelepoj zlatnoj venčanici sa dubokim dekolteom, tako da su u prvom planu njene bujne grudi i zanosna figura.

Pomenuta fotografija na kojoj Džej Lo izgleda kao zavodljiva princeza nastala je na setu filma "Shutgun Wedding", koji glumica već neko vreme snima u Dominikanskoj Republici. Osim što glumi u njemu, ona ga i producira, zajedno Rajanom Rejnoldsom.

Iako je fotografija sa seta, pokrenula je brojne kometare, pa su joj fanovi poručili: "Predivna si, da li pokušavaš nešto da nam saopštiš?", "Baš čudno, svi pričaju o njenom raskidu, a ona u venčanici", "Izgledaš kao princeza".

Podsetimo, nedavno je odjeknula vest da su Džej Lo i Aleks raskinuli, a onda su njih dvoje demantovali ove navode, a zbog izjave "da rade na nekim stvarima" još više su podgrejali glasine o problemima u vezi, ali da na sve načine pokušavaju da ih reše i prevaziđu.

Sve je netačno. Radimo na nekim stvarima - rekli su ranije američkim medijima u zajedničkoj izjavi Dženifer i Aleks.

Inače, glavni razlog njihovih problema, kako navode strani mediji, jeste rijaliti zvezda Medison Le Kroj (31) sa kojom je Aleks navodono prevario Dženifer. Međutim, slavni par je i ovo demantovao, ali je Medison tokom rijalitija iznela javno da je razmenjivala poruke sa Rodrigezom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Podsetimo, par je zajedno kupio imanje na ostrvu Majami Star za 40 miliona dolara sa ogromnim bazenom bez ivica, vinskim podrumom, 10, spavaćih soba, 12 kupatila i pogledom na okean.

Video: Aleks je na neviđen način iznenadio Džej Lo za Dan zaljubljenih: Pamtiće do kraja života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA