≫ 

Kakav macan! Devojka se pogubila kad je prepoznala čuvenog zavodnika, on šmekerski reagovao

"Predivan", "Najmuževniji glumac", "Previše puši", "Zgodan je jako", glasili su komentari najvernijih obožavateljki nakon najnovijih fotografija slavnog glumca na motociklu

  • 1
Tom Hardy, Tom Hardi

Tom Hardi; Foto: Profimedia/Abaca Press

Engleski glumac Tom Hardi (43) je uslikan u zapadnom delu Londona na skupocenom motoru, a dame kažu da im svojom pojavom oduzima dah.

Slavni glumac je uslikan na jednom parkingu u Londonu, gde je kozumirao cigarete i slao poruke na telefonu, dok je čekao porudžbinu za poneti, a u jednom trenutku uočila ga je obožavateljka, koja je napravila hit reakciju.

Naime, kada je obožavateljka videla slavnog šmekera prišla mu je sa strane da proveri da li je to zaista on i pružila mu širok osmeh, a zatim je nastavila da ga gleda u neverici.

On je šmekerski reagovao, pa devojku nije ignorisao, već ju je ljubazno pozdravio.

Ovo je dokaz da Tom u 44. godini života i dalje mami poglede i uzdahe brojnih žena, a fanovi kažu da je još muževnije izgledao na ogromnom motociklu.

Ovom prilikom nosio je široki sivi duks, maskirne pantalone sa džepovima i kacigu na glavi, dok je na leđima imao mali beli ranac.

"Predivan", "Najmuževniji glumac", "Previše puši", "Zgodan je jako", glasili su komentari najvernijih obožavateljki.

Podsetimo, Tom Hardi je već 7 godina u srećnom braku sa glumicom Šarlot Rajli (39), venčali su se 2014. godine i imaju dvoje dece - Luisa Tomasa i Foresta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA