Princ Hari u dva dana pronašao dva nova posla! Konačno mu krenulo

Hari će se baviti temom lažnih vesti i dezinformacija u digitalnom svetu

  • 1
Prince Harry, Princ Hari Foto: Tanjug/AP

Nakon što je princ Hari (36) pronašao posao direktora u jednom startapu iz Silicijumske doline, odnosno kopmpanije "BetterUp Inc.", koja putem svoje brzo razvijajuće platforme nudi personaliziranu psihološku pomoć i usluge "life coachinga", dobio je još jedan posao.

Dan nakon što je odjeknula vests da je Hari našao novi posao, vojvodi od Saseksa se posrećilo, a kako strani mediji prenose, on je dobio posao i na Aspen institutu.

Hari će se baviti temom lažnih vesti i dezinformacija u digitalnom svetu i biće jedan od 15 poverenika, a radi se o institutu kog finansiraju milioneri.

Inače Hari je dobio direktorsku poziciju u "BetterUp Inc", zna se da Hari neće šefovati zaposlenima niti imati direktne izveštaje, ali verovatno će provesti neko vreme u sedištu kompanije u San Francisku, kada to bude bezbedno.

Podsetimo, tabloid "The Sun" unajmio je privatnog istražitelja da uhodi Megan i njenu porodicu, još 2016. godine, kada se saznalo za njenu vezu sa Harijem.

Istražitelj, kog su unajmili, tabloidu je dostavio kućnu adresu Megan, njen broj mobilnog, broj njenog socijalnog osiguranja, registraciju automobila, a za navedene usluge platili su mu 2.055 dolara. Pored toga, detektiv je prikupio još mnogo informacija o Megan, a njen dosije imao je 90 strana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    27. mart 2021 | 00:16

    I da pogodim izmišljena da neradi nista posto više nije član familoje nemoj slučaino da radi neki poso do drihijade dorala to je ispod nivoa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA