Kim Kardašijan fotkama u bikiniju "zapalila" internet: Za nekoliko sati prikupila 3 miliona lajkova

"Prelepa mama", "Goriš, najzgodnija si", "Kakve obline, ovo nema nigde", "Vrela kao lava", glasili su komentari najvernijih obožavatelja Kim Kardašijan

  • 3
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan: Foto: Profimedia/JACK/BACKGRID/Backgrid USA

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (40) je objavila dve stare fotografije na društvenoj mreži Instagram i svojim izgledom oduševila na milione pratilaca.

Naime, dok svi mediji bruje o tome da je Kim zvanično podnela papire za razvod od američkog repera Kanjea Vesta (43), Kardašijanka ni jednog trenutka nije prestala da čašćava svoje pratioce golišavim fotografijama po kojima je izuzetno poznata.

Da su u nedostatku novih odlične i stare, starleta je dokazala objavivši dve stare slike u bež kupaćem koje su izmamile uzdahe njenih fanova na Instagramu.

Kim je tom prilikom nosila maramu oko glave, kao i veoma moderne naočare za sunce, a telo joj je izgledalo brutalno dobro i zategnuto.

Rijaliti zvezda je za kratko vreme prikupila više od 3 miliona lajkova, a u komentarima su se nizali brojni komplimenti.

"Prelepa mama", "Goriš, najzgodnija si", "Kakve obline, ovo nema nigde", "Vrela kao lava", glasili su komentari njenih najvernijih obožavatelja.


Podsetimo, Kim je nedavno potpisala papire za razvod od slavnog repera, koji ju je prošle godine nekoliko puta javno ponizio tokom svoje bipolarne epizode.

Kim je tada prešla preko svega i navodno oprostila mužu, ali čini se da situacija nije bila toliko jednostavna i da starleta nije zaboravila koju neprijatnost joj je otac njeno četvoro dece priredio tokom svoje predsedničke kampanje, kada je javno rekao da ga je Kim prevarila i da je želela da abortira svoje prvo dete. 

Kanje je tom prilikom i zaplakao, a onda je izvređao i svoju taštu, pa su mu Kardašijanke sve zapamtile i Kim se razvodi od njega posle 7 godina braka i uprkos njegovom bogatstvu koje ove godine vredi 6,6 milijardi dolara. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hsgsj

    29. mart 2021 | 14:06

    Kao da ju je 6 Bogova pravilo a 7-i naredjivao. Melem za oci 🥰

  • Kursadžija

    29. mart 2021 | 21:44

    Dooobra,ali naša Karleuša Jeca je dobra ako ne i bolja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA