Umro otac Rasela Kroua: Pokušavali da ga ožive u avionu, glumac se oglasio srceparajućim rečima

- Danas, iako sija sunce i bujica je utihnula, ovaj datum će zauvek biti obojen tugom. Moj dragi stari čovek, moj prelepi tata, najnežniji čovek je preminuo - napisao je Rasel Krou na Tviteru

  • 0
Rasel Krou, Russell Crowe Rasel Krou; Foto: Profimedia/LE FLOCH/Sipa Press

Otac australijskog glumca Rasela Korua (56), Džon Aleksandar Krou (85), preminuo je tokom leta za Kofs Harbor, grad u Australiji u kom je živeo u poslednjih 25 godina.

Naime, osoblje u avionu je pokušalo da mu spase život ali, bezuspešno, prenose strani mediji.

Ožalošćeni glumac je ovu tužnu vest potvrdio je na svom Tviter profilu uz reči:

- Danas, iako sija sunce i bujica je utihnula, ovaj datum će zauvek biti obojen tugom. Moj dragi stari čovek, moj prelepi tata, najnežniji čovek je preminuo - napisao je Rasel.

- Objavljujem ovo jer znam da širom sveta postoje ljudi čije je srce on dodirnuo i čija je rebra zagolicao svojim blistavim očima i drskim odnosom prema svima i svemu, a ovo je verovatno jednako efikasna metoda kao i bilo koja druga na vestima - dodao je Rasel.

- Džon Aleksandar Krou (13.03.1936. - 30. 03. 2021) Rođen u Krajstčerču na Novom Zelandu, a preminuo je u Kofs Harboru u Australiji, u svom domu u poslednjih 25 godina godina. Počivaj u miru - zaključio je tužni glumac na Tviteru.

Prema rečima putnika, osoblje i doktori u avionu su oživljavali 85-godišnjaka čak 20 minuta.

- Bili su neumorni, nastavili su s reanimacijom i kada je avion sleteo - zaključio je putnik Endru Frjezer, a mnogi obožavatelji slavnog glumca su mu na Tviteru izjavili saučešće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA