≫ 

Šokantan snimak ugledao svetlost dana: Američki reper baca devojku na pod u liftu, niko ne reaguje

- Sama sam. Previše puta sam bila izneverana i povređena pričom koja degradira moju ličnost. Emotivno sam odsutna već duže vreme, ali sam konačno mirna i slobodna - napisala je Saviti nedavno na društvenim mrežama

  • 2
Quavo, Saweetie Kuavo i Saviti; Foto: Profimedia/ImagePressAgency/Face to Face

Snimak incidenta koji se desio u Holivudu prošle godine, a na kom je američki reper Kuavo, član poznatog benda "Migos", koji vuče bivšu devojku Saviti i baca je na pod u liftu je izazvao burne reakcije javnosti.

Naime, video snimak je zabeležen još 2020. godine, iako je tek sada dospeo u javnost, tvrde izvori za američke medije.

Napad je zabeležen pre nego što je par raskinuo dvogodišnju vezu.

Sigurosna kamera zabeležila je trenutak kada Saviti udara Kuava pre ulaska u lift i pokušava ga da spreči da uđe za njom. Posle guranja na vratima lifta, reper je nekadašnju devojku i reperku oborio na pod.

Iako se lift otvara na sledećem spratu, Kuavo ne pomaže devojci da ustane i ostaje da stoji dok stanari posmatraju scenu.

Izvori za strane medije kažu da se sukob dogodio 2020. godine, nekoliko meseci pre raskida. Reperka je 19. marta izjavila da je raskinula sa Kuavom, a razlog je, kako tvrdi, prevara.

- Sama sam. Previše puta sam bila izneverana i povređena pričom koja degradira moju ličnost. Emotivno sam odsutna već duže vreme, ali sam konačno mirna i slobodna - napisala je Saviti na društvenim mrežama tada.

Fotografije uznemirujuće tuče pogledajte u galeriji ispod teksta.

Video: Šokantni kadrovi sa razvratne rođendanske žurke slavne reperke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA