≫ 

Paris Hilton počastila svoju čivavu poklonom od 5.500 dolara: Pas je dobio ono što sve žene žele!

Bogata naslednica svojim gestom izazvala je lavinu komentara

  • 3
Paris Hilton Printskrin: Youtube/Paris Hilton

Bogata naslednica Paris Hilton (40) svog ljubimca počastila je poklonom od 5.500 dolara što je izazvalo brojne reakcije javnosti.

Paris je svojoj čivavi kupila torbicu "Hermes Birkin", koja je omiljena među dama širom sveta, a jedan od modela najmlađa milijarderka na svetu, Kajli Džener, kupila je svojoj trogodišnjoj ćerkici Stormi.

Paris je pored psa i sebe počastila skupocenom torbicom od 24.5000 dolara, ali veliku pažnju javnosti i komentara izazvao je poklon za njenu čivavu Diamond Baby, koja se bukvalno igra sa torbicom.

"Da li je ona normalna?", "Pa dobro, gde se ima tu se i prosipa", "Paris, mogu li ja da budem tvoja čivava?", "Šta je sledeće, stan da kupi čivavi?", "Paris će kao Karl Lagerfeld, umesto mački, ona će sve ostaviti čivavi", neki su od komentara.

Podsetimo, Paris se 17. februara, na svoj 40. rođendan, verila za svog dečka Kartera Reuma (40) s kojim se zabavlja godinu dana, ona je tada pokazala i skupceni verenički prsten koji je ostavio sve bez teksta.

Paris je zaprošena skupocenim smaragdnim prstenom od 2 miliona dolara koji je dizajnirao Žan Duse, praunuk Luija Kartijea. Prsten se sastoji iz glavnog dijamanta, a oko njega se nalazi na desetine manjih i on izgleda savršeno na njenoj ruci, kažu fanovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA