Droga, alkohol, tvrdila da ima mikročip u glavi: Amanda, dečja zvezda koju je Holivud razorio

Amandu smo zavoleli u mnogim filmovima i serijama, a onda je samo nestala i upala u brojne probleme

  • 0
Amanda Bajns, Amanda Bynes

Amanda Bajns; Foto: MediaPunch / BACKGRID / Profimedia

Američka glumica i bivša dečja zvezda Amanda Bajns (34) je rođena 3. aprila 1986. godine i ona je jedna od ličnosti koju je "Holivud uništio".

Naime, glumica je nedavno uslikana u javnosti prvi put posle 6 meseci, a tom prilikom je izgledala potpuno drugačije u odnosu na devojku kakvu fanovi pamte.

Brojni slomovi su se dogodili u njenom životu, koji su prouzrokovali "propast" dečje holivudske zvezde.

Amanda već godinama šokira javnost, a kliniku za odvikavanje je napuštala i vraćala se nekoliko puta.

Godine 2012. je uhapšena zbog vožnje pod uticajem opojnih sredstava, a zatim je uhvaćena dok je pušila marihuanu u Njujorku, gde ova vrsta opijata nije legalizovana, kao u Kaliforniji. Zatim je staklenim bongom gađala policajce koji su došli da je privedu, a iste godine je izazvala požar ispred kuće nepoznatih ljudi, pa je zadrana na psihijatrijskom lečenju.

Tom prilikom su je prilikom ulaska u ustanovu uslikali sa čaršafom na glavi, što je šokiralo mnoge.

Svog oca je optužila za seksualno napastvovanje, ali je tužbu ubrzo povukla i rekla da ju je "mikročip u glavi naterao da to kaže, ali da je njen otac naredio da je mikročipuju".

Često je govorila o borbi s depresijom i zavisnosti o drogama, a nedavno je pokušala da se vrati u Holivud, ali je ipak odlučila da je bolje da se prvo potpuno izleči. Imala je sedam godina kada je počela da se bavi glumom, a već s 13 godina je imala svoju emisiju.

Medijska pažnja joj je izazivala veliki stres, pa je posegnula za drogama i alkoholom, međutim početkom prošle godine je otkrila da je već godinu dana trezna. Pre 10 godina je odustala od glume, a zatim se njeno psihičko stanje pogoršalo, pa sada pokušava da se vrati normalnijem načinu života.

- Sve što sam radila celog života kako bih uspela, sama sam uništila - priznala je glumica nakon što je pre 7 godina prvi put bila u psihijatrijskoj ustanovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA