Jutjuber kog prati 25 miliona ljudi razmenjivao seksualne poruke s klincima: To mu nije prvi skandal

- Ti razgovori se nikad nisu smeli dogoditi - rekao je Jutjuber, pa se izvinio maloletnicima

  • 0
James Charles Džejms Čarls; Foto: Instagram/jamescharles

Popularni američki jutjuber Džejms Čarls (21) je priznao da je slao eksplicitne seksualne poruke dvojici 16-godišnjaka, pa se sada izvinio maloletnicima kao i široj javnosti.

Naime, on je objavio video snimak u kom je rekao:

- Potpuno sam svestan svojih radnji i zašto su pogrešne - rekao je 21-godišnji influenser u video snimku koji je u četvrtak objavio na svom Jutjub kanalu, gde broji više od 25 miliona pratilaca.

Optužbe protiv njega pojavile su se početkom ove godine na društvenim mrežama. U februaru ga je jedan tinejdžer optužio za podvođenje, što je Čarls porekao braneći se da je samo flertovao s njim jer je mislio da ima 18 godina.

Ali u novom video snimku je odlučio da prizna svoje prestupe. Otkrio je da se radilo o dva incidenta kada je shvatio da se dopisuje s maloletnicima, od kojih se jedan dogodio prošle godine, a drugi nedavno.

- Ti razgovori se nikad nisu smeli dogoditi - rekao je Jutjuber u 14-minutnom videu pa je priznao da je pogrešio jer maloletnike s kojima se dopisivao nije potražio na društvenim mrežama kako bi otkrio njihovo pravo godište.

Momcima se i javno izvinio za svoje postupke, pa je rekao da će uzeti pauzu od objavljivanja na društvenim mrežama kako bi se bolje edukovao o problemu.

"Iritantno je kako se influenseri izvinjavaju samo kada im je karijera ugrožena", "Zatvorite ga", "Znao je šta radi, a pokušao je krivicu da svali na žrtve. Strahujem za njegove maloletne fanove", samo je deo negativnih komentara koje je Čarls dobio ispod novog video snimka na Jutjubu.

Ovo nije prvi skandal ovakve vrste u kom se našao Džejms. Godine 2019. je optužen da koristi slavu i novac kako bi seksualno manipulisao drugima, što je takođe porekao.

Na to se osvrnuo i u novom videu braneći se da je u prošlosti bio bezobziran u vezama jer je bio očajan pa je obećao da će ubuduće biti oprezniji i da će prestati da koristi društvene mreže za pronalazak ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA