Nevaljala Babi oborila rekord na "Only Fans" stranici: Za samo 6 sati zgrnula 1.000.000 dolara!

- Nije loše za 6 sati. Je**no smo oborili "Only Fans" rekord - napisala je mlada reperka na društvenim mrežama

  • 3
Bhad Bhabie Bed Babi; Foto: Profimedia/Avalon.red/Pacific coast news

Američka reperka Danijel Bregoli (18) iz Majamija, poznatija kao Bed Babi je zaradila milion dolara za 6 časova korišćenja "Only Fans" stranice.

Naime, mlada reperka se pohvalila da je posle samo nekoliko sati korišćenja sve popularnije platforme zaradila 1.030.703 miliona dolara.

- Nije loše za 6 sati. Jeb*no smo oborili "Only Fans" rekord - napisala je reperka na društvenim mrežama.

Predstavnik ove društvene platforme je potvrdio informaciju za "Daily Dot" da je Bregoli zaista zaradila više od milion dolara za pomenuti broj časova. 

Bregoli, koja je prošlog petka napunila 18 godina, je rekla fanovima u februaru ove godine da razmišlja da se pridruži "Only Fans-u".

Ona je rekla da na stranici ne bi pokazivala svoje nago telo, ali da razmatra otvaranje naloga kako bi njeni fanovi videli drugačiji sadržaj i kako bi mogli da komuniciraju sa njom u drugoj aplikaciji.

Pre, Bed Babi, glumica Bela Torn je bila ta koja je za 24 sata zaradila milion dolara i ona je dugo držala rekord na pomenutoj platformi. 

- Da niste malo preterano uzbuđeni, devojka je bila maloletna prošle nedelje - glasio je komentar jednog obožavatelja, koji smatra da je sve pomalo "previše".  Fotografije mlade reperke pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    2. april 2021 | 19:38

    Uzas.. Taj onlyfans i slicni sajtovi ce za par godina postati skroz prihvatljiv vid zarade za devojke... Kao danas "blogeri" i "influenseri" tako ce biti i "onlyfans modeli" ili kako god da ce se zvati.. Inace taj onlyfans su prvo pocele da koriste porno glumice kako bi direktno prodavale svoj sadrzaj jer tako zaradjuju neuporedivo vise nego kad snimaju filmove za kompanije.

  • JA

    2. april 2021 | 18:23

    Laka lova...uvek ce postojati ovce za sisanje.

  • Baba

    4. april 2021 | 15:57

    Daj da otvorim taj only fun od rada se vise izgleda ne zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA