≫ 

Rob se zbog viška kilograma i skandala povukao iz javnsti, a sada se pojavio u porodičnom rijalitiju

Rob Kardašijan se pojavio u novoj epizodi šoua "Keeping Up With Kardashians"

  • 3
porodica sestre Kardašijanke Kardašijanke; Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Brat slavnih sestara Kardašijan-Džener, Rob Kardašijan (64), je iznenadio publiku kada se pojavio u novoj epizodi šoua "Keeping Up With Kardashians".

Naime, Rob je stigao u poznatu vilu u kojoj živi njegova majka Kris Džener sa svojim dečkom Korijem Gemblom, a uključio se u trenutku kada su se Kris i Kori pripremali za čas tai-čija.

Uprkos bombastičnoj najavi nove epizode, izgleda da Rob nije imao hrabrosti da ostane pred kamerama. Poslednjih nekoliko sezona vrlo je retko dolazio pred kamere, a svi su se nedavno iznenadili i kada su ga paparaci uhvatili u javnosti.

Naime, Rob je pre nekoliko godina nakupio višak kilograma pa je otkrio da je vreme za zdravije promene u životu. Smanjio je konzumaciju brze hrane i alkohola i pokušava da se posveti sebi daleko od očiju javnosti.

Izgleda da je interes medija za njegov život sve veći time što se on sve manje pojavljuje pred kamerama. Nedavno se pisalo i o njegovoj novoj ljubavi koju je pronašao s influenserkom Ajlin Žizel, nakon što je ona objavila snimak s njihovog sastanka pa su svi počeli da pričaju da su već neko vreme zajedno, ali Rob to nikada nije potvrdio.

O privatnom životu je retko govorio, pogotovo nakon što se razišao od bivše verenice Blak Čajne. Pre nje je u vezi bio s pevačicom Ritom Orom. Ima ćerku Drim koju je dobio sa Blek Čajnom i koja ima 4 godine.

Podsetimo, Robovu levu ruku krasi tetovaža njegovog pokojnog oca, Roberta Kardašijana, koji je preminuo 2003. godine i skojim je bio veoma blizak.

Video: Kim Kardašijan otvorila vrata svog cipelarnika: Čiji je bolji, njen ili Karleušin?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    4. april 2021 | 10:43

    Mnogi bi rekli da je decko kreten,samo decko nije zeleo da ucestvuje u rijaliti-zivotu porodice...psihicki se izgubio jer nema svoju slobodu,mama Kris odlucuje o svemu

  • Srbija

    4. april 2021 | 11:16

    Cekaj po ovome ispada da je stariji od svoje mame 😂😂😂

  • Rob

    4. april 2021 | 11:40

    34 godine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA